Соціалістичні розборки. По-більшовицьки

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.08.2007 19:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3679

Соратник Вітренко джипом збив агітаційні намети Соцпартії.

У Херсоні у вівторок близько 23.20 до чергової частини Суворовського райвідділу внутрішніх справ звернувся голова Фонду комунального майна Херсона, 1-й секретар міського комітету СПУ із заявою про те що 20 хвилин тому невідомий на автомобілі "Тойота Ленд Крузер" пошкодив 4 агітаційні намети, встановлені біля міськвиконкому.

За словами представника СПУ, намети належать міському комітету Соцпартії. Також він повідомив правоохоронцям держномер автомобіля-порушника.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що автомобілем керував тимчасово непрацюючий 35-річний депутат міськради від Блоку Наталії Вітренко. Поки що його дії міліція кваліфікує як хуліганські, тому його не планують затримувати, а лише взяти пояснення стосовно інциденту.

Розслідування триває.

Від “Аратти”: як відомо крук круку очі не виклює. Тому й соцалістична МВС так толерантно ставиться до ідеологічних побратимів. А уявіить собі, який би галас вчинили ті ж міліціянти, якби джипером виявився хтось із більшовицьких опонентів, чи, тим паче - націоналіст?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.