Попри заборони і мораторії більшовиків, землею торгують

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.08.2007 12:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3682

За сім місяців поточного року в Україні продано земельних ділянок і прав оренди на них площею 3,9 тис. га вартістю 2,2 млрд. грн. Цей показник в 1,5 рази перевищує обсяги продажу земель минулого року.

Про це вчора повідомив журналістам голова Державного агентства з земельних ресурсів України Ігор Яцук.

За його словами, за станом на 1 серпня 2007 року за період дії земельної реформи в Україні підготовлено до продажу 38,5 тис. земельних ділянок несільськогосподарського призначення і прав оренди на них площею близько 20 тис. га вартістю, за експертною оцінкою, 5,2 млрд. грн.

Він також зазначив, що збільшення надходжень від продажу земельних ділянок обумовлене реалізацією земельних торгів і аукціонів.

Від “Аратти”: а тепер уявить собі, які грошові потоки обертаються навколо тіньової торгівлі землею, як то: продажу земельних паїв, або ж махінацій із зміною статусу земель сільськогосподарського призначення!

І всі ці кошти валізами осідають у бездонних чиновницьких кишенях. Без будь-яких відрахувань у суспільну скарбницю. Завдяки більшовицькій забороні продажу землі.

А потім хтось дивується, що не вистачає грошей на медичне обслуговування, освіту, благоустій населенних пунктів... А звідки ж їм узятися, якщо влада - це бандистький промисел?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.