Янукович думає, що його поливають брудом. Високотехнологічно

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 30.08.2007 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3683

Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає, що належить до людей, на яких за останні роки було вилито найбільшу кількість бруду в засобах масової інформації.

Про це він сказав сьогодні, відкриваючи засідання уряду.

Торкаючись питання, за його словами, «надзвичайного політизування» обстановки в країні, він, зокрема, заявив наступне: «Нас не дивує сьогодні ситуація, яка складається в ЗМІ, – і в друкованих, і в телевізійних ЗМІ, я вже не говорю про Інтернет. Я читаю сам про себе деякі байки, я до цього вже звик, адаптований, як мовиться».

«Напевно, якщо зробити рейтингову таблицю, на кого найбільше бруду в країні вилили за останні роки, швидше за все я буду там один з номінантів на перше місце», - сказав Янукович.

«Що з цим робити? Ганятися? У мене немає такого апарату слідчого, який би міг вирахувати, хто це робить і як, тому що це найсучасніші засоби: десь за кордоном відкривається сайт, потім на цей сайт кидається бруд, а все виходить і публікується тут і т.д.» - підкреслив Прем’єр.

При цьому він сказав, що не збирається подавати до суду на тих, хто «обкидає його брудом»: «Хай Бог їм буде суддя», - сказав Прем’єр.

Звертаючись до міністрів, він попросив їх таким же чином ставитися до різного роду нападок на їхню адресу, що з’являються в ЗМІ. «Мені дуже часто ставили питання останнім часом, подаю я до судів чи не подаю. Ви знаєте, якщо б я подавав до судів, мені б ніколи було працювати. Я б тільки по судах і ходив цілодобово. І мені потрібно було б цілий штат адвокатів тримати, які б ходили по цих судах», - підсумував Янукович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.