Регіонали і социки вже не бавляться у демократію. Вони перейшли на суто більшовицьку тактику

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.10.2007 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3876

Партія регіонів та її збанкрутілий політичний сателіт Соцпартія Мороза не змогли шляхом фальсифікації кардинально змінити результати виборів та, зрозумівши незворотність народного присуду щодо політичних зрадників, перейшли до провокацій та екстремістських дій.

Зокрема, сьогодні вночі було зумисне здійснено підпал приміщення комісії територіального виборчого округу №91 у Київській області, повідомляє прес-служба.

На Сході України зафіксовані численні випадки побиття міжнародних спостерігачів, недопущення їх до контролю за підрахунком голосів, приховування об’єктивної інформації, блокування надходження даних до Центральної виборчої комісії.

Підбурювана своїми старшими соратниками з „клану Януковича” Соціалістична партія з метою ревізії народного волевиявлення стала на шлях відвертого екстремізму.

Блок Юлії Тимошенко вимагає від СБУ і МВС взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію, заблокувати всі можливі шляхи для здійснення провокацій та незаконних маніпуляцій.

БЮТ вимагає від Генеральної прокуратури України притягнути до кримінальної відповідальності злочинців, відповідальних за фальсифікацію вибору народу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.