БЮТ спростовує чутки доброзичливців та готується зустрітися з гарантом

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.10.2007 14:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3967

Прес-служба БЮТ категорично заявляє, що чутки про розбіжності серед демократичної коаліції - брехня.

Протягом суботи-неділі в окремих засобах масової інформації з'явилися повідомлення про те, що демократичні сили не представили Президенту України узгоджений варіант коаліційної угоди.

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко уповноважена заявити, що коаліційна угода між БЮТ та НУ-НС повністю готова. Її підписання відбудеться відразу після оголошення Центральною виборчою комісією офіційних результатів дострокових виборів.

До оголошення ЦВК результатів виборів робоча група з представників Блоку Юлії Тимошенко та блоку "Наша Україна - Народна самооборона" узгоджують тексти законопроектів, які коаліція винесе на першочерговий розгляд Верховної Ради VI скликання.

Ніяких розбіжностей щодо підписання коаліційної угоди між демократичними силами не існує. Ми переконані, що Президент, говорячи про підписання угоди протягом 5 днів, теж мав на увазі терміни, визначені законом для оголошення офіційних результатів виборів.

Прес-служба БЮТ також повідомляє, що сьогодні на 15.00 запланована зустріч Президента України та лідерів демократичних сил.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.