Завтра буде угода про утворення правлячої коаліції. Президент висловив задоволення

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.10.2007 19:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3973

Завершилася зустріч Президента України Віктора Ющенка з лідерами демократичних сил – Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та В’ячеславом Кириленком.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Глава держави констатував, що політичні переговори знаходяться на фінішній прямій, оскільки переможці парламентських виборів виконали настанову Президента України щодо якнайшвидшого формування коаліції.

Зі свого боку, учасники розмови висловили готовність підписати угоду про формування коаліції завтра в Українському Домі.

«На зволікання не залишається часу. На порядку денному – прийняття невідкладних рішень, головними з яких є утвердження бюджету на наступний рік, скасування депутатських пільг та недоторканності, розгортання антикорупційних заходів. Моя вимога залишається незмінною – держбюджет-2008 має гарантувати підвищення рівня соціальних стандартів в Україні», – заявив Президент України.

Віктор Ющенко нагадав, що стабілізація роботи парламенту стане надійною запорукою для порозуміння та подальшого формування загальнонаціонального «конституційного консенсусу».

«Це дасть змогу країні вирватися із зачарованого кола криз та владних конфліктів, відкриє шлях для поступу в майбутнє. Оновлений парламент та майбутня урядова команда мають згуртуватися навколо національних пріоритетів і забезпечити єдність нації. І більшість, і опозиція мають працювати на благо народу», – резюмував Президент України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.