Карпати запрошують активних!

Автор/джерело -  © «Західна iнформаційна корпорація»



Дата публiкацiї - 3.07.2006 15:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=419

На Драгобраті на Івана Купала відбудеться фестиваль з активних видів туризму. А на Івано-Франківщині проходитиме Міжнародний джип-фестиваль «Козацькі вертепи».

На Драгобраті на Івана Купала відбудеться фестиваль з активних видів туризму

З 6 до 9 липня на полонині Драгобрат у Рахівському районі Закарпаття вперше відбудеться фестиваль із активних видів туризму «Свято Купала на Драгобраті».

Учасникам демонструватимуть, зокрема, гірський пішохідний, велосипедний, парапланерний, автомобільний та інші види активного туристичного відпочинку. Організатором є туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок», а сприятиме проведенню дійства Рада з туризму Карпатського регіону.

У переліку заходів – показові велосипедні тури Свидовецьким масивом для учасників, польоти на парапланах, автотури до високогірних озер, кінні прогулянки, участь у скелелазінні на штучній поверхні, гуцульська ватра в ніч на Івана Купала, розваги, святковий концерт за участю етно-фольклорних колективів. Для туроператорів і турагентств проводитимуться семінари з обговоренням перспектив розвитку курортної зони Драгобрат, як високогірного центру літнього відпочинку, а також із велотуризму.

Для гостей, які прибудуть на фестиваль за власною ініціативою, передбачена можливість розкладання наметів за ціною 5 грн на добу. Крім того, гості зможуть селитися у турбазах і притулках, які розміщені на курорті Драгобрат. Можна буде спробувати власні сили у тих видах туризму, які зазначені в програмі.

На Прикарпатті відбудеться Міжнародний джип-фестиваль «Козацькі вертепи»

7-9 липня в селі Новий Мізунь Долинського району на Івано-Франківщині проходитиме Міжнародний джип-фестиваль екстремальних подорожей «Козацькі вертепи».

У програмі фестивалю – трофі-рейд та тріал (змагання з водіння автомобілем по трасі зі штучно створеними перешкодами).

Учасниками джип-фестивалю будуть 100 екіпажів, в тому числі з-за кордону, зокрема, команди з Польщі, Англії, Німеччини, Фінляндії.

Організаторами екстремального фестивалю виступили Закарпатський клуб екстремальних подорожей «Діскавері» і «Вертеп-клуб Вашава» (Польща).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.