Янукович обіцяє спонсорам бузу і не тільки у парламенті

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.12.2007 20:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4389

Опозиція в Україні не допустить звільнення людей за політичними мотивами і не лише контролюватиме владу, але й підказуватиме їй варіанти альтернативних рішень економічних питань.

Про це лідер партії Віктор Янукович заявив в інтерв'ю телеканалу «Росія».

«Ми бачимо, що вже розгортаються практично політичні люстрації. Сьогодні вже почали пропонувати звільняти просто рядових працівників міністерств, відомств, деяких адміністрацій в регіонах. Кажуть, ваша влада пішла, і ви повинні йти», - підкреслив Януковмч.

Він також зазначив, що якщо найближчим часом цей процес зупинити не вдасться, то опозиція організовуватиме акції протесту.

«Ми організовуватимемо широкі акції протесту проти того, щоб за політичними ознаками звільняли людей, порушуючи закони України, звільняли лише тому, що вони мали якесь відношення до уряду Януковича», - заявив лідер Партії регіонів.

Також він нагадав, що опозиція має свої конституційні обов'язки. «І ми зобов'язані ефективно контролювати владу, і не тільки контролювати, але й врешті-решт, підказувати альтернативні рішення, які на наш погляд, є ефективнішими для тієї або іншої галузі, для економіки країни, для виконання соціальних програм», - сказав Янукович.

Він вважає, що обов’язок опозиції – домагатися, щоб влада «ухвалювала ці рішення для посилення зростання економіки, поліпшення життя людей і підвищення авторитету України». «Ми будемо створювати широкий опозиційний рух і опозиція буде не тільки в парламенті», - підкреслив Янукович і додав, що все залежатиме від роботи влади.

«Якщо вона працюватиме ефективно, відповідно, наші дії будуть адекватними. Якщо ж влада працюватиме так, як вона вже продемонструвала своїми першими кроками, наша реакція буде гострою і рішучою», - підсумував Янукович.

Інтерв'ю лідера Партії регіонів вийде в ефір на телеканалі «Росія» в програмі «Вісті тижня» 23 грудня, зазначили в прес-службі партії.

Від “Аратти”: Віктор федорович у своєму інтерв'ю російському телебаченню продемонстрував наочний приклад політичної амнезії, якщо не сказати - відвертої брехні.

Бо всі ще пам'ятають кадрову навалу донецьких пацанів та кучманоїдів на усі керівні посади. Тоді це чомусь не називалося люстрацією, хоча призначення робилися явно не за професійними якостями, а за принципом лояльності певному клану та підпискою у круговій поруці.

Так що вішати локшину на вуха в Україні, не вийде - усі усе бачили і чули. Так само, як і усі знають чого варті насправді, проплачені політичні масовки. Хіба що комунальникам столиці додасться роботи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.