Турбота про жіночі розбиті серця по-японськи

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 30.01.2008 01:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4549

Японська фірма “Hime&Company” надає своїм співробітницям сплачені відгули у зв`язку з розбитим серцем.

Скріншот сайта компанії “Hime&Company”

Жінки віком до 24 років мають право на один вільний від роботи день на рік. Співробітниці віком від 25 до 29 років можуть претендувати на два дні, а тим, кому за 30, “Hime&Company” готова надати три вільні дні.

"Це як захворіти", - пояснила в інтерв'ю агентству директор компанії Мікі Хірадате (Miki Hiradate). Вона розповіла, що молодим дівчатам набагато легше знайти нове кохання, тому їм надається лише один день. Для старших жінок розставання з чоловіком - серйозніша травма, тому їм надається більше часу.

Раніше Hime & Company вже дозволила своїм співробітницям двічі на рік в дні розпродажів приходити в другій половині дня, витративши ранок на шоппінг. Мікі Хірадате пояснила, що так роблять багато жінок-службовців, проте в інших компаніях вони вимушені вигадувати поважну причину, а, йдучи на роботу, ховати пакети з покупками в камерах схову залізничних станцій.

Персонал компанії Hime & Company складається всього з шести жінок. Фірма займається продажем косметики й інших товарів, призначених для жінок, повідомляє Lenta.Ru.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.