Шоу “Антината” буде тривати із перервами. Для соціальних питань

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.02.2008 18:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4631

Фракція Партії регіонів ухвалила рішення розблокувати роботу ВР приблизно на 1,5 години при умові, що буде ухвалено порядок денний для розгляду соціальних питань.

Про це заявив лідер Партії Регіонів Віктор Янукович.

Він наголосив, що це єдина умова при який ПР поновить роботу, не змінюючи позиції щодо вступу України до НАТО. "Вона (позиція щодо НАТО) є незмінною: ми проти того щоб була підписана угода по приєднанню до ПДЧ", - заявив лідер фракції ПР.

Регіонали погоджуються на розгляд ряду важливих питань соціальних законопроектів, у тому присвячених боротьбі з корупцією у сфері державних закупівель і антирейдерським напрямкам.

Нагадаємо депутати від фракції Партії регіонів вдруге за день заблокували трибуну і президію Верховної Ради.

Раніше, нарада керівників парламентських фракцій і спікера завершилася тим, що лідери домовилися провести вечірнє засідання ВР на розглядатимуться соціальні, а не політичні конфліктні питання.

Як повідомлялося, сьогодні Арсеній Яценюк не зміг відкрити ранкове засідання ВР через шум сирен, крики в залі і блокування президії парламенту. Після того як спікер залишив залу засідань, його було заблоковано у робочому кабінеті представниками ПР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.