Тимошенко послала Морозу повітряний поцілунок

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 11.07.2006 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=472

Фракція Партії регіонів закликає Президента України Віктора Ющенка налаштувати блок «Наша Україна», почесним головою якого він є, до конструктивного діалогу. Про це сказав Євген Кушнарьов, виступаючи в сесійній залі. Його виступ супроводжувався звучанням мегафонів і виттям сирен.

Новостворена коаліція заблокувала вихід до трибуни парламенту представника від БЮТ Олександра Турчинова (фото УНІАН)

Кушнарьов назвав цинізмом дії БЮТ і “Нашої України”. Він зауважив, що ніхто сьогодні не порушує, а ні Конституції, а ні регламенту, тому блокування роботи ВР є просто безглуздим і свідчить про глибоку неповагу до парламенту, як вищого законодавчого органу, і до всього українського народу, який обирав парламент. При цьому Кушнарьов підкреслив, що три фракції, які сформували антикризову коаліцію, підтримало більше половини України, повідомляє «Газета по-українськи».

Кушнарьов звернувся до «Нашої України» і БЮТ з пропозицією “одуматись”.

- У вас ще є можливість об’єднатись з нами і зробити все можливе для виходу з кризи? Ми готові до об’єднання з представниками всіх політичних сил, які ставлять вище інтереси людей, ніж працевлаштування Тимошенко і Порошенка, - сказав він.

Також він звернувся до Президента з проханням закликати свою політичну силу до конструктивного діалогу заради об’єднання країни.

Також в сесійній залі під супровід мегафонів виступили представник СПУ Іван Бокий та лідер комуністів Петро Симоненко. У своєму виступі вони розповіли, чому їх політичні сили прийняли рішення вступити до антикризової коаліції.

Під час виступу Мороз звернувся до Юлії Тимошенко з проханням заспокоїти свою фракцію. На що вона, глузуючи, послала йому повітряний поцілунок-метелика і галас від виття сирен продовжився.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.