Столичні перегони. Кириленко вражений безвідповідальністю демократів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.04.2008 20:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4952

Голова “Нашої України” В’ячеслав Кириленко вражений кількістю та безвідповідальністю політиків із демократичного табору, які висунули свої кандидатури на посаду київського міського голови.

“Кожен, хто має хоч яке-не-яке ім’я, балотується на посаду київського міського голови”, - сказав він сьогодні на брифінгу в Дніпропетровську, повідомляє прес-служба.

Він зауважив, що “в цій ситуації я аплодую Луценку, який не бере участі у кампанії на виборах київського міського голови, а очолює список нашого Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” у виборах до Київради. Це - відповідальна позиція”.

“А сто двадцять кандидатів, які вже зареєструвалися, велика частина яких – представники демократичних сил, - це дискредитація самої ідеї позачергових виборів київського міського голови, - підкреслив Кириленко. - Це велика прикрість, яка може обернутися зовсім несподіваними результатами”.

“Наша Україна” закликає демократичні сили вже зараз сісти за “круглий стіл” і визначити єдиного кандидата на посаду київського міського голови”, - наголосив голова партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.