Луценко вийшов з СПУ

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 13.07.2006 21:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=498

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про свій остаточний вихід із лав Соціалістичної партії «на знак незгоди зі зрадою верхівки СПУ та діями її представництва у Верховній Раді».

Сказав, що не може залишатися в організації, яка зрадила своїй історії і принципам.

Луценко назвав свій вихід із партії нелегким кроком, і сказав, що останньою краплею стала підтримка фракцією соціалістів кандидатури Януковича на посаду Прем'єр-міністра.

Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ:
- Коли моїх друзів по спільній боротьбі під час акцій "Україна без Кучми", "Повстань, Україно!", Помаранчевої революції, вітає Ківалов, цілує Кравчук і Янукович, і коли вони спільно голосують із Засухою, Щербанем, Чечетовим, Кушнарьовим та іншими одіозними фігурами кучмізму, які підозрюються у скоєнні різних дій проти українського народу від сепаратизму до пограбування, я не можу вважати себе причетним до цієї організації.

Причиною політичної кризи у країні Юрій Луценко назвав чвари помаранчевих сил у Парламенті, які призвели до їхнього загального програшу, і те, що у Верховній Раді немає жодної політичної партії, відповідальної перед своїми виборцями. За словами міністра, у Парламенті є п'ять псевдополітичних угруповань, які обслуговують той чи інший олігархічний клан.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.