“Принципові” журналісти...

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 13.07.2006 21:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=499

«Інтер» ігнорує хворих, якщо ними опікується Бенюк.

Днями заступник голови Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" народний артист України Богдан Бенюк мав інцидент із "легендарним" телеканалом "Інтер", який відмовився висвітлювати його прес-конференцію, повідомляє офіційний сайт Всеукраїнського об'єднання "Свобода" .

Ця прес-конференція була присвячена проблемам хворих на цукровий діабет - у березні цьогоріч Богдана Бенюка було обрано Президентом Української федерації хворих цукровим діабетом, яка входить до аналогічної світової спільноти.

"Проблема, якою займається наша федерація, розповідає Богдан Бенюк, - у всьому світі стоїть надзвичайно гостро. Нещодавно ООН поширила інформацію про те, що якщо не приділити цукровому діабетові належної уваги, кількість людей, які ним занедужали, може зрости до 200 мільйонів. Тільки в Україні налічується більше мільйона діабетиків і ще немало людей, які не знають про свою хворобу ".

6 липня відбулася вистава "Швейк" за участю Богдана Бенюка - зібрані кошти скеровано до Фонду хворих цукровим діабетом, і вони будуть використані на втілення кількох важливих проектів. Зокрема Українська федерація планує придбати автомобіль, який заїжджатиме у найбільш віддалені села України і допомагатиме населенню діагностувати цукровий діабет за знімками сітківки ока. Дослідження проводитимуть фахівці Інституту ока.

Власне про такі плани і розповідав Богдан Бенюк на зібраній ним прес-конференції. Прийшло чимало журналістів, окрім "Інтера", який проігнорував захід тільки тому, що його організував член Всеукраїнського Об'єднання "Свобода".

"Поведінка "Інтера" говорить сама за себе, - каже Богдан Бенюк, - ні у кого не мало би бути амбіцій, якщо йдеться про здоров'я людей".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.