Правоохоронці вважають, що красти у киян мільярди - законно

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.05.2008 14:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5134

Правоохоронні органи не знаходять складу злочину в діях Черновецького та чинної київської влади через підтримку Віктором Ющенком мера столиці.

Про це заявив кандидат на посаду мера Києва від БЮТ Олександр Турчинов на зустрічі з працівниками Київського радіозаводу.

«Силові структури є «дахом» для злочинців, бо Секретаріат Президента підтримує Черновецького. Вони пообіцяли нам в Києві зробити Сталінград. Ми сьогодні захищаємо Київ, і ми його захистимо», - сказав Турчинов.

«Саме тому, поки ці структури у нас будуть залежати від однієї людини, руки якої, як відомо, нічого не крали, то будуть завжди проблеми», - зазначив один з лідерів БЮТ.

Він наголосив, що конституційні зміни не є примхою Блоку Юлії Тимошенко та Уряду, а є гострою необхідністю.

На думку Олександра Турчинова, вони допоможуть навести в країні порядок.

Також Перший віце-прем’єр-міністр не виключає, що президент накладе вето на пакет антиінфляційних законів, які розробив Уряд.

«Мені не зрозуміло, чому Президент досі не підписав антиінфляційні закони, хоча я не здивуюсь, якщо він накладе на них вето. Вони чекають, що у нас не витримають нерви і ми грюкнемо дверима і підемо, але цього не буде. Не дочекаються», - сказав Олександр Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.