Тимошенко підтвердила слова Луценка про переворот

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 28.05.2008 18:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5193

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає абсолютно реальним сценарій, озвучений міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, про можливий державний переворот.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

«Наші аналітичні матеріали, які ми маємо, абсолютно підтверджують слова Луценка. Я хочу подякувати і Юрію Луценку і Давидові Жванії і всіх чесним депутатам фракції «Наша Україна – Народна самооборона», які сьогодні, власне, утримують демократичну коаліцію і не допускають її знищення. І те, що проти них сьогодні використовують такі методи, ще раз підтверджує, що оприлюднений Луценком сценарій є абсолютною реальністю», - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, Луценко 27 травня заявив, що в державі відбувається політичний переворот. Він обвинуватив главу Секретаріату Президента Віктора Балогу і одного з лідерів Партії регіонів Бориса Колесникова в змові, направленій на розвал демократичної коаліції, створення так званої “широкої коаліції” і повернення держави в “замовні часи кучмізму”.

Процеси, які відбуваються, Луценко назвав “державним” і “політичним” переворотом, а також назвав “абсолютно очевидним” факт підтримки Президентом Ющенком названого “плану Балоги-Колеснікова”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.