У НУ-НС кажуть, що ніякої ширки не буде

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.06.2008 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5241

Нардепи фрвкції НУ-НС категорично наполягають: ніякої ширки не буде. Ніяких переговорів із Януковичем ніхто не веде.

Переформатування коаліції не буде. Нехай ті, хто виношує такі плани, забудуть про таку можливість раз і назавжди.

Про цесказав народний депутат, заступник Голови фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Тарас Стецьків, коментуючи заяви представників фракції ПР та КПУпро активізацію переговорів щодо переформатування коаліції у зв’язку з заявами депутатів Бута (депутатська група "Народна Самооборона") та Рибакова (БЮТ) про вихід зі складу демократичної коаліції.

Заяви представників Партії регіонів Тарас Стецьків назвав “злорадством”. На його переконання такі заяви свідчать про те, що “плани Партії регіонів щодо переформатуваня коаліції – є елементом сценарію, який розробляється за межами України”.

Стецьків зазначив, що “є способи зняти юридичну колізію щодо перспектив подальшої роботи коаліції і припинити будь-які розмови про її пере форматування”. Серед таких способів він назвав прийняття закону про імперативний мандат.

“Тим, хто сподівається на розвал коаліції я можу сказати тільки одне – ваші надії марні”, - наголосив Тарас Стецьків.

“Мені не відомо ні про які перемовини стосовно переформатування коаліції. Принаймні, наша фракція ніяких переговорів з жодною політичною силою, котра представлена у ВР, на цю тему не вела, не веде, і не збирається вести. Ми також не приймали рішення про зміну формату коаліції”. - каже народний депутат від фракції НУ–НС Ксенія Ляпіна.

“Хто саме проводить усілякі підкилимні переговори, чудово продемонстрували п’ятничні події в парламенті. А засвідчили ці події, на жаль, те, що і в "Народній самообороні”, і в БЮТ з’явилися люди, котрі грають у свою гру, яка нічого спільного з діяльністю демократичної коаліції не має", – заявила депутат.

Як повідомлялося раніше, 6 червня на пленарному засіданні ВР Арсеній Яценюк зачитав заяви народних депутатів Ігоря Рибакова (фракція БЮТ) та Юрія Бута (депутатська група "Народна Самооборона") про вихід із коаліції.

Одразу ж від представників ПР почали звучати заяви про активізацію переговорного процесу щодо утворення ширки.

Сьогодні лідер КПУ Симоненко публічно підтвердив, що такі переговори ведуться між Секретаріатом Президента, ПР та частиною нашоукраїнців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.