БЮТ спростовує провокацію

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.06.2008 14:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5264

Останнім часом в українських медіа ширяться чутки про нардепів, які нібито бажають покинути демкоаліцію. Наскільки це правда?

Інформація, яку поширила учора газета «Дєло» про можливий вихід кількох народних депутатів від Блоку Юлії Тимошенко з демократичної коаліції, не відповідає дійсності.

«Я, як народний депутат, як голова молодіжної організації партії «ВО «Батьківщина», яка об'єднує декілька десятків тисяч молоді зі всіх регіонів України, офіційно заявляю – покидати коаліцію я не збираюсь, а інформація, аналогічна тій, яка сьогодні з'явилась, – звичайна провокація і нічого спільного з реальністю не має», - сказав Євгеній Суслов.

«Журналісти «Дєла» не здогадались провести розслідування, уточнити інформацію, відверто кажучи – вони її просто вигадали, а Суслова і ще двох його колег, не думаючи про їх репутацію, обрали для того, щоб «зпіймати на зраді» просто методом тика», - зазначає прес-служба народного депутата.

У свою чергу народний депутат Олександр Кеменяш назвав поширену газетою інформацію «провокацією політичних авантюристів».

«Чутки про мій можливий вихід з коаліції демократичних сил поширюють політичні авантюристи, які втратили останні крихти совісті. Я є депутатом від БЮТ у Верховній Раді вже третє скликання поспіль. Ніхто і ніщо не змусить мене зрадити тих людей, які довірили мені представляти їхні інтереси в найвищому законодавчому органі країни», - наголосив Кеменяш.

«Дуже шкода, що автори даної „сенсації” не знайшли можливості поспілкуватися з людьми, про яких пишуть», - зазначив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.