Підковдрові інтриги. У БНУНС не поділили портфелі

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.07.2008 16:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5354

В’ячеслав Кириленко звернувся до уряду з проханням відкликати подання з парламенту на призначення Давида Жванії головою Антимонопольного комітету та Ігоря Куруса головою Державного комітету телебачення і радіомовлення.

Про це повідомила прес-служба.

За словами голови «Нашої України», «у зв’язку з тим, що фракція «Наша Україна - Народна Самооборона» не ухвалювала рішень щодо кандидатур на ці посади, ми звертаємося до уряду з проханням відкликати подання з парламенту щодо цих кандидатур».

«Кандидатури на посаду голови Антимонопольного комітету та голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України, відповідно до Угоди про створення демократичної коаліції, пропонуються Блоком «Наша Україна - Народна Самооборона», - зазначив В’ячеслав Кириленко, – на одному з найближчих засідань фракції ми визначимося щодо претендентів на ці посади».

Тим часом, народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Стретович прокоментував заяву голови фракції НУ-НС В’ячеслава Кириленка щодо звернення до уряду з проханням відкликати подання з парламенту на призначення Давида Жванії головою Антимонопольного комітету та Ігоря Куруса головою Державного комітету телебачення і радіомовлення.

«Я не виключаю, що таке може бути, враховуючи нагнітання напруження навколо постаті Давида Важаєвича Жванії, – сказав Володимир Стретович. – Думаю, що це добре розроблений і підготовлений план, який здійснюється ззовні».

Народний депутат здивований рішенням керівництва фракції НУ-НС. «У даній ситуації не варто брати до уваги аргумент, що фракція нібито не ухвалювала рішення щодо цих кандидатур, адже вони були узгоджені безпосередньо із урядом і, коли це питання стояло, ні в кого ніяких застережень не виникло», – наголосив Володимир Стретович.

Він переконаний, що час для такої заяви вибрано не випадково. «Тепер можна використати слушний момент і все відкликати назад», – зауважив народний депутат.

Володимир Стретович переконаний, що ситуація проясниться найближчим часом.

«Я думаю, що ситуація стане предметом розмови на фракції і фракція визначиться з цього приводу», – підсумував політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.