Гепу пов'язали і везуть до Києва. На допит

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.07.2008 17:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5446

Секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса затримали на основі постанови слідчого про примусовий привід Кернеса до слідчого у якості свідка в справі щодо замаху на навмисне вбивство.

Про це повідомила прес-служба МВС.

Справа перебуває в провадженні Головного слідчого управління МВС України, про примусовий привід Кернеса до слідчого як свідка.

Нагадаємо, що Геннадій Кернес упродовж двох місяців неодноразово ігнорував запрошення (повістки, телеграми, постанови про привід) слідчого прибути на допит, відверто демонструючи (у тому числі перед громадськістю) своє небажання брати участь у процесуальних діях.

Коментуючи цю подію, Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зазначив, що примусовий привід Кернеса до слідчого став результатом тривалого ігнорування ним Закону та свого обов’язку як громадянина.

За словами Міністра, навіть такі впливові посадові особи, як Президент України Віктор Ющенко та екс-Президент Леонід Кучма без усіляких застережень давати покази правоохоронним органам, демонструючи цим, що Закон дійсно один для всіх.

Сьогодні на проспекті Леніна в Харкові машину Кернеса затримали невідомі в масках. Він намагався втекти, пересівши у машину "швидкої допомоги", але правоохоронці прослідувавши за медтранспортом якийсь час, зупинили машину і вилучили звідти Гепу.

Тим часом, співробітники охорони секретаря міськради вже повідомили в правоохоронні органи про викрадання людини.

За їх словами, Геннадій Кернес відчув нездужання, була викликана машина швидкої допомоги. Під час прямування «швидкої» з секретарем міськради через Сумську, їй перегородила дорогу машина ДПС. Люди в масках силою витягнули Кернеса, посадили до свого автомобіля і відвезли в невідомому напрямі.

На дзвінки на мобільний телефон секретаря міськради зараз відповідає невідома людина, яка говорить, що Геннадій Кернес зайнятий.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.