Нардеп Жванія сказав куму, що нікуди втікати не збирається

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.07.2008 16:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5462

Народний депутат України Давид Жванія не збирається покінчити життя самогубством, а також виїжджати з України.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

Зокрема, коментуючи вчорашню заяву Президента України Віктора Ющенка про те, що Жванія причетний до його отруєння, народний депутат відзначив: "Сам гарант Конституції, Президент, порушує закони, Конституцію і переходить всі морально-етичні норми, тому що це — пряме звинувачення".

Крім того, Жванія повідомив: "Я хочу заявити: у мене нормальний психічний стан, і його команда мене не змусить ні покінчити життя самогубством, ні виїхати з України, ні навіть злякатися". Він також вважає, що подібна ситуація — "це удар йому (Президентові — ред.) в спину".

При цьому Жванія звернувся до Ющенка і призвав його зупинитися і розібратися, щоб "вивести цю історію з отруєнням в нормальне русло".

Крім того, Давид Жванія закликає створити у Верховній Раді слідчу комісію щодо отруєння в 2004 р. кандидата в президенти Віктора Ющенка. Він підкреслив, що дане питання вже надто резонансне як в Україні, так і за її межами.

Народний депутат упевнений, що така комісія потрібна і для того, щоб слідство у цій справі було доведене до кінця, щоб було доведено — було отруєння чи ні. Якщо було, то яким чином, і хто фігуранти.

"А не так, щоб Президент тиснув на слідство і призначав винних в цій справі... Це може зайти достатньо далеко", — підкреслив Жванія.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.