Подвійні стандарти. Російські ВПС обслуговуватимуть “вороже” НАТО

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.08.2008 13:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5519

Росія і НАТО загалом погодили проекти документів з використання російської військово-транспортної авіації в інтересах НАТО.

Як повідомляє Управління прес-служби і інформації Міністерства оборони Російської Федерації, про це заявив головнокомандувач ВПС Росії генерал-полковник Олександр Зєлін.

«Відповідно до рішення міністра оборони РФ триває робота з підготовки проекту Рамкової угоди між урядом РФ і НАТО щодо використання повітряного транспорту Збройних сил РФ в інтересах НАТО», - відзначив Зєлін.

У Міноборони РФ поінформували, що черговий раунд консультацій експертів відбувся в березні 2008 року в Москві, на якому були загалом погоджено проекти документів, однак є ряд позицій, які вимагають додаткового опрацьовування обома сторонами.

«Робота над проектом Рамкової угоди успішно продовжується, і в цілому, сторони знаходять взаєморозуміння з непростих питань транспортних перевезень вантажів НАТО російськими військовими літаками», - наголосив російський головком ВПС.

Від “Аратти”: як відомо, згідно із російською оборонною доктриною, блок НАТО визнано, за совітською традицією, таким, що є потенційним агресором. Будь-які спільні навчання ЗС України та країн НАТО викликають у Москві напади істерії, яка реалізовується як через заяви російського МЗС, так і масовки московських маріонеток в УКраїні. Проте, як бачимо, за гроші, росіяни ладні на все. І що характерно, “ідейні борці” із агресивним НАТО - мовчать: що у Москві, що у Києві, що у Севастополі. Не надходило замовлення?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.