Коаліційні пристрасті. Кириленко каже, що не зникав, а грав у хованки у своєму кабінеті

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 3.10.2008 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5852

Голова фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко звинувачує частину народних депутатів від НУ-НС у спробі зриву переговорів про створення коаліції.

Про це він заявив сьогодні журналістам.

Він також спростував інформацію про те, що засідання фракції НУ-НС сьогодні не відбулось через те, що Кириленко "кудись зник". За словами Кириленка, протягом останніх чотирьох годин він перебував у своєму робочому кабінеті.

В.Кириленко наголосив, що для нього позиція окремих народних депутатів від НУ-НС є неприйнятною. "Ініціатива проведення зборів депутатською фракцією "Народна самооборона" є незрозумілою. Я не розумію, як депутатські збори "Народної самооборони" можуть прийняти рішення за 72 члени фракції "Наша Україна - Народна самооборона". Це неприйнятно. Більше того, така поведінка є просто зривом переговорів. Така поведінка є черговим провокуванням напруги в тій ситуації, коли взаємний діалог лише ледь-ледь відновився і ледь-ледь налагодився", - сказав Кириленко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні народний депутат від НУ-НС Володимир Стретович заявив, що засідання фракції сьогодні було зірвано через відсутність керівництва. За його словами, керівництво фракції "кудись зникло".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.