Евакуація “пастиря”. Духовний наставник Космоса, обібраши паству, став банкіром

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.12.2008 12:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6273

Незадовго до краху та арешту всіх активів фінансової компанії “Кінгз кепітал” пастор “Посольства божого” Сандей Аделаджа відкрив у Нігерії банк “GS Microfinance Bank”.

Фото Аделаджі розміщене на сайті банку і сам він був присутній на урочистому відкритті центрального офісу в столиці Нігерії Лагосі, повідомляє інформ-агентство CNL-News.

Банк почав бізнес 1 вересня 2008 року після отримання ліцензії від Центрального банку Нігерії. За короткий термін діяльності банку його акціонерний капітал збільшився з 1,9 до 3,8 млн. доларів США.

На відкритті офісу банку Аделаджа підкреслив: «Я більше не вірю в ефективність виділення коштів окремим особам, але я знаю, що ми повинні допомогти бідним зрозуміти, що вони можуть й самі себе забезпечити і можуть забезпечувати себе як завгодно довго».

«Знаходячись в Європі, я очолював найбільшу церкву цього регіону, тому зараз мені легко повернутися до Нігерії і використовувати акумульовані фінансові ресурси, щоб побудувати тут величезну церкву, хоча я бачу, що тут є й інші насущні потреби», - повідомив Аделаджа.

Нагадаємо, столична міліція за звинуваченням у шахрайстві із коштами громадян затримала керівника фінансової компанії «Кінгс Кепітал» Олександра Бандурченка.

Керівництво МВС заявило, що більшість вкладників компанії - прихожани церкви «Посольства божого».

Сандей Аделаджа раніше визнавав, що давав консультації своїм прихожанам про фінансову компанію «Кінгз кепітал».

Від “Аратти”: Головне у професії злодія - вчасно втекти.

Як бачимо, цю науку засвоїла "солодка парочка" найчесніших громадян України: Аделаджі і Черновецького. І воно зрозуміло: якщо Аделаджа вчасно чухне під рідну пальму у Нігерії, то українські "правоохоронці" отримають шанс сховати "кінці у воду". Бо ми у тому не маємо й жодного сумніву, що у разі втечі Аделаджі у Нігерію, українські правоохоронці миттєво знайдуть тисячу причин, щоб припинити слідчі дії проти шахраїв.

А тим більше - досконало дослідити участь у афері й столичного мера. А те, що без Черновецького там не обійшлося - не важко припустити.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.