Хто вср..я?... У Москві впенені, що за їхнє соло на на газовій трубі платитимуть брати-українці

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.02.2009 15:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6636

Фінальну юридичну відповідальність за наслідки газової кризи несе українська сторона, і саме вона повинна відповідати за фінансові зобов’язання, заявив Президент Росії Дмітрій Медвєдєв.

"Ми вважаємо, що фінальну юридичну відповідальність за те, що трапилося, несе українська сторона. У ній і повинні бути локалізовані можливі збитки", - заявив він на зустрічі з президентом Болгарії Георгієм Пирвановим.

Говорячи про проблему компенсації Болгарії наслідків газової кризи, президент РФ підкреслив, що це питання знаходиться у сфері компетенції двох енергетичних компаній - Газпрому і Булгаргазу.

"Що стосується конкретної ситуації, то, звичайно, вона знаходиться в центрі обговорення між компаніями", - сказав Медведєв. При цьому він зазначив, "ми розберемося з нашими українськими партнерами".

Російський Президент підкреслив, що вже те, що в даний момент використовується принципово нова схема поставок, а також той факт, що українська сторона перейшла на європейські ціни, є запорукою достатньої гарантії того, що Україна уникне такого роду суперечок у майбутньому.

Від “Аратти”: спеціально для фан-кубівців совкового єднання із Росією підкреслюємо: у Москві вас, шановні співвітчизники, очевидно, вважають найбільшими лохами у світі. Бо без тіні смутку російський глава держави вирішив, що саме із вашої та нашої кишені мають вилучитися штрафи за те, що він і Путін наказали перекрити газ і в Україну, і Європу.

Хоча, зазначимо, жодних правових підстав для цього просто не існує у природі. Окрім брехні російської пропаганди, розрахованої на патологічних лохів.

До речі, не таємниця, що сьогоднішнє шоу у парламенті - також вистава, замовлена та проплачена Кремлем, а не фірташами. І виконавці - відомі політичні повії, які й не приховують, що давно, за свої послуги отримують кремлівську платню.

І ми впевнені, якщо до влади дорветься гопник Янукович - ми не тільки швидко позбудемлося ГТС, а й заплатимо із власних кишень за російську газову війну.

І ви після цього все ще хочете щось казати про якусь міфічну дружбу між Росією та Україною? Подумайте, в яку прірву нас усіх штовхають політикани, які обіцяли нам зростання добробуту вже сьогодні. Чи ви маєте іллюзію, що комуністи й регіонали все покинуть і перейматимуться саме вашими проблемами?

Ми думаємо, що ні. Як і Росія, яка у найближчий час матиме, щонайменше, 5 млн. безробітних і порожню казну, бо ціни на нафту й газ - впали. А в українському домі, хоч і сутужно, проте - ми від нафтогазового допінгу не настільки залежні. Тому кремліські діячі так і прагнуть роздмухати в нас хаос, аби під каламуть, знову пограбувати за допомого професійного гопника.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.