Гарант прийняв Тимошенко. Говорили понад годину

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.06.2009 14:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7433

Сьогодні об 11:00 відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та Президента України Віктора Ющенка, яка тривала півтори години.

Про це повідомила урядова прес-служба.

Прем’єр-міністр заявила, що розмова була конструктивною. Зокрема, обговорювалися шляхи активізації роботи Уряду та НБУ з вирішення проблеми рекапіталізації банків. Тимошенко та Ющенко детально аналізували проблему фінансового збалансування НАК «Нафтогаз України» та здійснення закупівель російського газу, який зберігається в ПГС для потреб осінньо-зимового періоду та транзиту газу до європейських споживачів.

Під час зустрічі обговорювалася ситуація із фінансуванням реконструкції та побудови важливих об’єктів культурної спадщини, у тому числі Мистецького комплексу «Арсенал».

Прем’єр-міністр Тимошенко разом з Президентом Ющенком значну увагу присвятили питанню пошуку шляхів фінансування побудови об’єктів до Євро-2012 в умовах світової фінансової кризи.

«Між Президентом та Прем’єр-міністром складається командна робота з вирішення цих питань. Професійні поради та підтримка Президента допоможуть Уряду в цей складний час», - зазначила Тимошенко.

Між тим, поінформовані джерала повідомили, що коло питань було ширшим.

Під час сьогоднішньої зустрічі Президента України Ющенка з Прем'єр-міністром Тимошенко обговорювалися кадрові питання в Кабінеті міністрів.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

За словами співбесідника агентства, кадрові питання піднімалися у зв'язку з наміром глави держави відкликати зі складу уряду міністрів, призначених за квотою НУ-НС.

Спікер парламенту Володимир Литвин також повідомив журналістам цікаву подробицю: виявляється, Президент, після ритуального покладання квітів до Вічного вогню, просто не збирався повертатися на роботу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.