Полковника Єрохіна поховали. Луценка на цвинтарі не було

Автор/джерело -  © Тетяна Чорновіл, «Обозреватель»



Дата публiкацiї - 23.08.2006 16:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=757

На макіївському міському цвинтарі сьогодні поховали керівника відділу головного управління по боротьбі з організованою злочинністю полковника Романа Єрохіна.

Роман Єрохін

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який напередодні обіцяв приїхати на поховання, на цвинтарі не був. Він лише на кілька хвилин приїхав у будинок культури шахти ім. Бажанова, щоб попрощатися з тілом. Міністр поклав квіти, перехрестився і залишив сумну подію.

Попередньо Юрій Луценко заявляв, що Роман Єрохін постраждав через виконання ним своїх службових обов’язків. За словами міністра, Єрохін розслідував діяльність одного донецького конвертаційного центру і вийшов на схему, за якою фінансувалася виборчі списки. Яких саме партій, Луценко не конкретизував. Додавши лише, що у цьому замішано «дві сторони». Пізніше Луценко заявляв, що замовник депутат Верховної Ради.

На похованні представники правоохоронних структур розповідали іншу версію — про замовника банкіра, який начебто нині у кругосвітньому круїзі.

На цю тему правоохоронці воліли говорити поменше. Нічого не відомо родичам померлого. Його рідна тітка Алла розповіла, що знає лише те, що заявляв Луценко. Вона додала, що її племінник мав справу з дуже впливовими людьми і розслідував справи, де крутилися великі гроші.

Тітка розповіла, що їй відомо, що її племінника викрали в аеропорту Бориспіль. Він начебто не пручався , бо мав справу із знайомими людьми, яким довіряв.

На похованні були присутні представники правоохоронних структур області, курсанти академії МВС і «дуже серйозні» чоловіки з товстими золотими ланцюгами на шиї та дорогими годинниками.

У промові над труною Єрохіна один з його колег заявив, що Єрохін своєю роботою розкрив дуже багато економічних злочинів, за що його оцінили у Києві і перевили до столиці. «Ще більшу оцінку йому лади бандити, які пішли на жахливу справу. І справою честі для нас є розслідувати цей злочин», — підкреслив міліціонер.

Тіла Єрохіна, за інформацією «Обозревателя», знайшли біла Бортничів. Він помер внаслідок вистрілу у голову. Ховали Єрохіна у закритій труні.

Вбитий він був у віці 43-х років. Залишив овдовілу дружину, доньку та онучку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.