Епідемія. У найближчий час ми будемо знати який вірус атакує Україну

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.10.2009 22:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8284

Сьогодні в Тернополі відбудеться розширена нарада головних лікарів західного регіону з розробки плану заходів у зоні ураження грипом та ГРВІ.

Про це сьогодні під час прес-конференції у Тернополі повідомив головний державний санітарний лікар України, перший заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Біловол.

За його словами, участь в нараді візьме міністр охорони здоров’я Василь Князевич, головні лікарі та заступники голів обладміністрацій з гуманітарних питань з Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Ужгорода та Луцька. Вони мають розробити план заходів із запобігання поширення захворюваності на грип га ГРВІ на території Західної України.

Біловол також додав, що сьогодні ввечері стануть відомі результати досліджень, і можна буде дізнатися, який саме вірус призвів до чисельних летальних випадків в кількох областях.

Крім того, він наголосив, що медичні заклади Тернопільщини забезпечені усім необхідним для лікування хворих. Загалом для дорослих передбачено 326 ліжкомісць, для дітей – 286. Для лікування відведено три лікарні, окремо для дорослих, дітей та вагітних.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.