Демократія від Табачника: студентам-протестувальникам погрожують відрахуванням

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.03.2010 12:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9659

Депутат обласної ради, член партії “За Україну!” Ігор Гузь звернувся до правоохоронних органів з вимогою захистити студентів-учасників кампанії “Табачник-STOP!” від утисків з боку адміністрацій вищих навчальних закладів Волині.

Про це він заявив, виступаючи на позачерговій сесії Волинської обласної ради.

Ігор Гузь повідомив, що до нього звернулися студенти найбільших вузів міста – Луцького національного технічного університету та Волинського національного університету ім. Лесі Українки – які поскаржилися, що окремі співробітники погрожують їм виключенням з вузів за участь у кампанії „Табачник-Стоп!”.

„Ще в області не змінилася влада, а хтось вже вважає, що кучмізм повернеться на Волинь,- заявив Ігор Гузь, - Вже студентів викликають і кажуть їм мовчати, бо якщо будуть протестувати проти Табачника, то не здадуть сесію”.

У зв’язку з цим, депутат облради від „За Україну!” звернувся до правоохоронців та керівника обласного управління освіти з вимогою втрутитися в ситуацію і не допустити тиску на студентських активістів.

Як відомо, в Луцьку розпочала свою роботу позачергова сесія Волинської обласної ради, на якій розглядається звернення до Верховної Ради та прем’єр-міністра з вимогою звільнення Дмитра Табачника з посади Міністра освіти та науки України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.