Сергій Ратушняк: Я влаштую владі 11 вересня!

Автор/джерело -  © Дмитро Колісниченко, шеф-редактор «Наш Вік» 



Дата публiкацiї - 13.11.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1479

Новоспечений кандидат у Президенти України розповів виданню «Наш Вік» про жидомасонів, «хлопчика з синагоги», і мільйони людей, які проголосують за нього на виборах

Сергій Ратушняк: Я влаштую владі 11 вересня!

11 листопада 2009 стало історичною датою як мінімум для однієї людини - мера Ужгорода Сергія Ратушняка, який отримав у ЦВК довгоочікувану «кірочку» кандидата в Президенти України.

Політик, який став відомим на всю країну після сумнозвісного конфлікту з Арсенієм Яценюком, якого градоначальник обізвав «знахабнілим євреєм» (і це одне з найм’якіших його висловлювань на адресу колишнього спікера), вважає, що сьогоднішній день - це початок нової історії України...

Видання «Наш Вік» розпитало Сергія Ратушняка про те, навіщо він йде в Президенти, як збирається перемогти, і яким чином збирається рятувати країну.

Незважаючи на негласний статус технічного кандидата, мер Ужгорода не вважає себе таким, і навіть знає, за рахунок чого може перемогти.

- Близько 30-40% українців сьогодні не хочуть голосувати за чинну владу, вони виступають проти всієї цієї шайки, і саме вони проголосують за кандидата Сергія Ратушняка, а це - мільйони людей, - запевняє політик. - Сьогодні - 11 листопада. Нехай всі ті, хто грабував країну ці 18 років, знають, що для них ця дата буде те саме що 11 вересня для США. Нехай готуються, - попередив мер Ужгорода своїх опонентів.

Ми, звичайно ж, поцікавилися у Сергія Ратушняка, чим він вирізняється з-поміж інших кандидатів.

- До мене «кірочки» кандидатів у Президенти України отримали 17 осіб, всі вони до єдиного - або жидомасони, або комуністи-комсомольці, або представники бандитських кланів-сімей Леоніда Кравчука, Леоніда Кравчука чи Віктора Ющенка, - в серцях сказав політик. - Ці люди всі ці роки грабували країну, знущалися над людьми, витирали об Україну ноги. Я не олігарх, я не колишній «червоний», я не жидомасон, я не представляю спецслужби, я - інший, - заявив мер Ужгорода.

Кандидат у Президенти розповів, яким чином збирається змінити країну.

- «Хлопчик з синагоги» обіцяє Україні модернізацію та інше, але от за які гроші він зібрався це робити? - іронізує Сергій Ратушняк. - Проблема ж полягає в тому, що 45 мільйонів українців отримують 50% державних грошей, а ще 50% народного багатства осіло в кишенях 15 сімей, вирощених попередніми Президентами. При мені такого не буде. Якщо той же Віктор Пінчук свого часу заплатив за один зі своїх заводів 3% його реальної вартості, то 3% своїх акцій він і отримає, а решта 97% будуть повернуті державі. Інакше з цією бандою не можна. Верховна Рада має ухвалити закон про переоцінку власності і цей закон повинен працювати, - сказав кандидат у Президенти.

На цьому Сергій Ратушняк зупинятися не збирається.

- Треба кардинальним чином змінювати податкове законодавство, щоб воно містилося на п'яти сторінках, а не на дев’ятистах, як зараз, тоді й не будуть відмивати мільйони, не буде цих митних схем. На Західній Україні, наприклад, вже, напевно, кожна свиня і курка зареєстрована як юридична особа, - поскаржився мер Ужгорода. - Україні потрібен єдиний податок, який повинні платити всі - і бідні, і багаті, тоді буде порядок. Плюс, звичайно ж, потрібно ввести в країні податок на багатство. Вибачте, але якщо людина має кілька соток, або однокімнатну квартиру - яке право має влада його чіпати? А якщо брати Суркіси, Дмитро Фірташ та інші олігархи скуповують нерухомість у Києві, Лондоні, по всій планеті - нехай вони тоді і наповнюють державну скарбницю! - заявив Сергій Ратушняк.

Кандидат у Президенти спробував розвіяти міф про свої антиросійські настрої.

- Я поважаю Росію, поважаю товаришів Медведєва і Путіна, але відносини з нею ми повинні вести на взаємовигідних умовах, пора покінчити з цим газовим шантажем. Тому що Україна може існувати за рахунок власного газу, а якщо олігархам потрібен російський газ, - нехай особисто їдуть до Москви і домовляються з «Газпромом». Чому через них повинні страждати прості люди? - поставив резонне запитання Сергій Ратушняк. - Також я не збираюся пригнічувати російську мову, як стверджують деякі. Державною мовою є і буде українська мова, але потрібно зобов'язати чиновників знати російську мову, і навіть здавати іспити цією мовою, тому що мільйони наших співгромадян використовують для спілкування в повсякденному житті російську мову, і ми не можемо їх обмежувати через це, - сказав він.

Наприкінці розмови Сергій Ратушняк і зовсім пообіцяв зробити з України ... другу Японію.

- Геть показний націоналізм, геть шароварщину! - закликав він. - Після війни та ж Японія була зруйнованою монокраїною, закритою в собі, але вона зуміла переступити через свій снобізм і стати відкритою для світу. Україна стане саме такою, люди будуть вчити не тільки українську і російську, а й італійську, французьку, англійську мови. Але! Я категорично проти того, щоб ця відкритість перетворювалася на бардак, коли до нас везуть незрозумілі продукти, наприклад - з ГМО. ГМО треба заборонити! Україна завжди славилася своїми землями, своїми врожаями, ми здатні прогодувати самі себе, купуючи в інших країн тільки те, що не може робити самі. Україна може і повинна бути процвітаючою країною, але, повторюся, для цього потрібно, щоб державні багатства чесно розподілялися між людьми, а не були зосереджені в руках бандитів, що вкрали їх у народу, - сказав Сергій Ратушняк.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.