Прєвєд КОНАЄД!

Автор/джерело -  © Сергій Дмитриченко, спеціально для порталу «Аратта» 



Дата публiкацiї - 7.08.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=259

У дев’ятий день Місяця, ближче до півдня, коли вся Україна, віруюча в Бога й не віруюча, спала, відпочиваючи від повсякденного клопоту, у Києві, на печерських пагорбах не спали.

Прєвєд ат Мєдвєда

Там, у нетрях колишнього будинку ЦК компартії два Віктори вирішували доленосне, для мільйонів сплячих українців, питання: яка вона тепер буде «Наша Україна». І вирішили. І з’явився на світ Божий Універсал національної єдності, який ті хто підписав назвали історичним, і доленосним, а ті, хто не підписав – цьому не заперечували. Щоправда, одні вважають його «дорожньою картою» у майбутнє, другі – елементарною зрадою. Ми ж поки що не робитимемо оцінок, оскільки час і Бог – це ті сили, які неминуче все розставлять по своїх місцях, і тоді народ буде чітко знати, що є «Слава», а що «Ганьба».

А вже на ранок українці, окрім формули «Віктор+Віктор=Україна», отримали не тільки текст Універсалу, а й прем’єра, а відтак і довгоочікуваний уряд. Звісно, за пропозицією легітимної коаліції СРАКА. Щоправда, – у новому уряді з’явилися, до болю знайомі обличчя дворічної давнини, хоча й партія «Регіонів», під чиїм проводом він формувався, обіцяла на виборах, нам, виборцям нові обличчя в політиці й владі. Але напевно, тут краще дослухатися народну мудрість: «Обіцянка – цяцянка, дурнику в радість!». Принаймні, ніхто не візьметься стверджувати, що це команда непрофесіоналів. Аж ніяк. Навпаки. Тепер сподіватися, що кожен збагатіє вже сьогодні (теж, передвиборче гасло партії «Регіонів»), усе однаково, що з «гори котитися». А може…. Втім побачимо. Тепер часу на спостереження буде достатньо. Настільки достатньо, щоб кожен зрозумів, наскільки, точніше – скільки, для нього особисто, коштує обіцянка політика на виборах.

Та на тому нововведення дев’ятого дня Місяця не закінчилися. Уже вранці в парламенті було гучно заявлено про утворення новітньої коаліції «Коаліції національної єдності», що скорочено, за сталою традицією абревіатур звучить: КОНАЄД. Щоправда, підписали документ, за словами нардепів ньюзмейкерів, не всі суб’єкти коаліції СРАКА, а лише: СПУ, ПР та «Наша Україна». За їх припущеннями, оприлюдненими журналістам, формальна об’ява нової коаліції мала відбутися після голосування за прем’єра Януковича та формування уряду. Однак, не так сталося, як вдавалося. І Янукович уже прем’єр, і уряд ніби працює, і нардепи відпочивають на морях, після дерибано-владних шоків. А нової коаліції так і не оголошено офіційно. Не відомо чому. Може, як завжди, комуністи щось попсували (чи папір, чи чорнила з самописками). Бо такий уже в них комуністичний принцип, який ми, безперечно, поважаємо. А може пляжний сезон цього року коротший. Депутати, хоч і народні, але теж люди. І, як люди, на теплому морі відпочити прагнуть…

Тільки ситуація тепер стала ще цікавішою: парламент один, а коаліції ніби дві: доконана (СРАКА) і недоконана (КОНАЄД). І нічого. В Україні на всіх місця під сонцем стане: і для обох Вікторів, і коаліцій. А те, що жодної проблеми не вирішено – так це справа майбутнього. Якщо вирішити все й одразу – що ж тоді робити? Ні, так не годиться. Між трудами праведними треба перепочити. До кінця року буде ще не один дев’ятий день Місяця. Доленосний.


Від автора. За одностайною думкою астрологів (є така модна лженаука) дев’ятий день Місяця є сатанинським. У цей день найбільшої сили набирають слуги Темряви, перевіряється, що саме людина зробила в перше коло Місячної гармонії. Якщо людина чиста й праведна, живе за заповідями Божими – їй боятися немає чого. Якщо ні – то її можуть ошукати, улестити, навіть отруїти. Астрологи вважають цей день Місяця найкращим для наведення причини й зурочення.

Звісно, що це казочка, бо ж ненаукова. Але, у нас колись і кібернетика, і генетика вважалися лженауками. У часи народного академіка й проФФесора Лисенка. Комуністи знають, що був такий за часів Сталіна. Як гарно із трибуни говорив про народне благодєнствіє! А тепер інші часи. І всі користуються комп’ютерами….

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.