Лікар Туліо Сімончіні: «Рак - це грибок молочниці, - він виліковний як грибок»

Автор/джерело -  © «Гармонія-Інфо» 



Дата публiкацiї - 27.04.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2813

Від раку щорічно у світі помирає вісім мільйонів осіб. Тільки в США ця цифра становить більше п’ятисот тисяч. Очікуване зростання смертності до 2030 року -15000000 осіб на рік. Рак є найпоширенішою причиною смерті у віковій групі до 85 років і є причиною 12% смертей у світі.

Грибок молочниці

У Штатах від цієї хвороби помирає кожна четверта людина. Існує широко поширена думка, що рак невиліковний. Проте відомий італійський лікар Туліо Сімончіні заявив, що рак можна вилікувати. І його слова не розходяться з ділом. Він успішно лікує людей, які вважалися приреченими, за допомогою ...соди.

На початку кар’єри дитячого доктора-онколога він не міг дивитися спокійно на смерть дітей. У відчаї свого безсилля він почав благати Господа Бога про допомогу знайти зцілення. Бог відповів йому. За це лікар Сімончіні піддався гонінням і був посаджений у в’язницю.

Раковий грибок молочниці і сода

Коли який-небудь лікар раптом відкриває дієвий спосіб лікування раку, то він відразу ж потрапляє під обстріл медичних та офіційних структур. Один з тих, хто відкрито пішов проти всієї системи - це італієць Туліо Сімончіні. На нього почалося цькування з усіх боків і його на три роки запроторили до в’язниці, бо він почав успішно лікувати людей від раку.

Багато років тому, в 1969 році Річард Дей, голова організації «Заплановане батьківство», заявив: «Ми зараз можемо вилікувати будь-який вид раку». Однак фармацевтичний бізнес не ставить перед собою за мету вилікувати рак. Навіщо виліковувати хворобу, якщо можна вести просто боротьбу зі симптомами. При цьому зовсім не обов’язково розповідати довірливим пацієнтам, що отрути хіміотерапії вбивають як ракові, так і здорові клітини, і в результаті - власне людину.

Один з лікарів вирішив піти проти всієї системи і заявив, що рак можна вилікувати. Це - Туліо Сімончіні. Його «злочин» полягав у тому, що він зрозумів, що злоякісні пухлини - це грибок кандіди (дріжджоподібний грибок, що має паразитарну природу, живе навіть в організмі здорових людей), який розрісся.

Сильний імунітет тримає кандіду під контролем, але якщо організм ослаблений, грибок поширюється по тілу і викликає злоякісні пухлини. Грибки і особливо кандіда живуть за рахунок тіла господаря. Цьому організму, як і будь-якому іншому паразитові, для відтворення потрібен господар. Продукти життєдіяльності кандиди послаблюють імунну систему і призводять до того, що людина відчуває себе погано як фізично, так і психічно.

Туліо Сімончіні вважає, що рак і є грибок кандиди, що розрісся, і що традиційне пояснення природи раку абсолютно неправильне. Будучи сам фахівцем в області онкології та метаболічних порушень, він пішов проти традиційних методів «лікування» раку. Він вирішив говорити своїм пацієнтам правду, а не повторювати визубрені в медінституті фрази. З того самого моменту, як він почав займатися медициною, Сімончіні зрозумів, що рак лікують якось неправильно:

«Я бачив, як сильно страждають люди. У дитячому онкологічному відділенні, в якому я працював, всі діти вмирали. У мене все стискалося всередині від виду бідних малюків, що гинуть від хіміотерапії і радіації».

Бажання допомогти пацієнтам привело його на пошуки нових шляхів лікування цієї хвороби. Сімончіні вирішив відкинути все, що він знав про онкологію і почати власне незалежне дослідження. Він виявив, що всі види раку виявляли себе однаково, незалежно від того в якому органі чи тканині утворювалася пухлина. Всі злоякісні новоутворення були білого кольору. Сімончіні став думати: на що схожа ракова пухлина?

 

Туліо Сімончіні

Грибок кандіда?

Невже це те, що традиційна медицина вважає неконтрольованим поділом клітин, - процес, що запускається самим організмом для захисту від молочниці (кандідозу)?

Якщо відштовхуватися від цього припущення, то розвиток хвороби протікає за наступним сценарієм:

1. Грибок кандіди, зазвичай контрольований сильним імунітетом, починає розмножуватися в ослабленому організмі і утворює своєрідну «колонію».

2. Коли якийсь орган заражається молочницею, імунітет намагається захистити його від чужорідного вторгнення.

3. Імунні клітини вибудовують захисний бар’єр з клітин організму. Саме це традиційна медицина називає рак.

Вважається, що поширення метастазів по організму - це розповзання «злоякісних» клітин по органам і тканинам. Але Сімончіні стверджує, що метастази викликані тим, що грибок кандіди розходиться по організму. А грибки можуть бути знищені тільки клітинами нормально функціонуючого імунітету. Імунна система - ключ до одужання!

З кожним роком кількість хворих на рак зростає.

А чи не є це добре спланованою війною проти імунітету людини, війною, яка стає все більш і більш запеклою!

Імунітет послаблюється:

- продуктами харчування,
- харчовими добавками,
- пестицидами та гербіцидами,
- вакцинацією,
- електромагнітними і мікрохвильовими технологіями,
- фармацевтичними препаратами,
- стресом сучасного життя і т.п.

Діти до двох років отримують близько 25 щеплень! Адже в цей час імунітет тільки формується. Що відключає імунітет найшвидше? Хіміотерапія. Додайте сюди ще радіотерапію. На сьогоднішній день - це найдієвіші методи з руйнування клітин організму.

Найсучасніше загальновизнане «лікування» онкології ґрунтується на постулаті, що ракові клітини будуть убиті раніше, ніж здорові клітини пацієнта. Отруйні сполуки хіміотерапії вбивають клітини імунної системи.

Але кандіда нікуди не дівається. Уламки імунної системи не в змозі тримати під контролем клітини кандіди. Грибок переселяється в інші органи і тканини. Рак розповзається по організму.

Ті, хто начебто як одужали після хірургічного втручання і хіміотерапії, всього на-всього отримали бомбу з годинниковим механізмом. Імунітет зруйнований. Поява рецидивів - справа часу. Іншими словами: хіміотерапія вбиває людей, яких нібито повинна лікувати. Хіміотерапія лікує тільки від «захворювання», що передається статевим шляхом і називається життя.

 

Для того щоб вилікуватися від раку, нам треба зміцнити імунітет, а не послаблювати його.

Коли Сімончіні зрозумів, що рак має грибкову природу, він почав шукати ефективний Фунгіцид. Але тоді ж йому стало ясно, що протигрибкові препарати не працюють. Кандіда швидко мутує і настільки пристосовується до препарату, що навіть починає ним харчуватися.

Залишилося тільки старий, перевірений, дешевий і доступний засіб від грибкових - бікарбонат натрію (більш відомий як «харчова сода»). Чомусь грибок не може адаптуватися до бікарбонату натрію. Пацієнти Сімончіні п’ють содовий розчин або бікарбонат натрію вводиться безпосередньо на пухлину за допомогою пристосування, що нагадує ендоскоп (довга трубка, яку використовують для перегляду внутрішніх органів).

У 1983 році Сімончіні лікував одного італійця на ім’я Геннаро Сангермано, якому лікарі пророкували смерть через кілька місяців від раку легенів. Через нетривалий час ця людина повністю вилікувалася. Рак зник.

Окрилений успіхом і з іншими пацієнтами Сімончіні представив свої дані італійському міністерству охорони здоров’я, сподіваючись, що вони почнуть клінічні дослідження і перевірять, як працює його метод.

Яким же було здивування Сімончіні, коли італійський медичний істеблішмент не тільки не розглянув його дослідження, але і позбавив його медичної ліцензії за лікуванні пацієнтів ліками, що не були схвалені.

Підконтрольні владі ЗМІ почали кампанію проти Сімончіні, висміюючи його особисто і обливаючи брудом його метод.

А незабаром цей талановитий лікар потрапив на три роки до в’язниці за те, що «вбивав своїх пацієнтів». Сімончіні був оточений з усіх боків.

Офіційна медицина заявила, що метод лікування онкологічних захворювань за допомогою бікарбонату натрію є «маренням і небезпечним». Це в той час, коли мільйони пацієнтів вмирають болісною смертю від «перевіреної» і «безпечною» хіміотерапії, медики продовжують забороняти лікування бікарбонатом натрію.

На щастя, Туліо Сімончіні не вдалося залякати. Він продовжив свою роботу. Зараз про нього знають завдяки інтернету. Цей лікар творить чудеса і лікує найбільш запущені випадки онкології простим і дешевим бікарбонатом натрію. У деяких випадках процедури тривають місяцями, а в деяких (наприклад, при раку грудей) - всього кілька днів.



Часто Сімончіні просто розповідає людям, що їм треба робити по телефону або електронною поштою. Він навіть особисто не присутній при лікуванні і все одно результат перевершує всі очікування. Але це ще не все.

 

«Ракові» клітини (тобто ті, які організм вибудовує як бар’єр у відповідь на агресію грибка) містять унікальний біомаркер, ензим CYP1B1.

Ензими - це білки, які є каталізаторами хімічних реакцій. CYP1B1 змінює хімічну структуру речовини, яка називається сальвестрол і знаходиться в багатьох фруктах і овочах. Хімічна реакція перетворює сальвестрол в компонент, що вбиває грибок.

Сальвестрол - природний захист, що знаходиться у фруктах і овочах для боротьби з грибками. Чим більше рослина схильна до грибкових захворювань, тим більше сальвестрола вона містить. До таких фруктів та овочів належить:

виноград,
чорниця,
малина,
полуниця,
чорна смородина,
червона смородина,
ожина,
журавлина,
яблука,
персики,
зелені овочі (броколі і будь-яка інша капуста),
артишоки,
червоний і жовтий перець,
аспарагус,
баклажани.

Плоди, що піддані обробці хімічними фунгіцидами, які вбивають грибки і перешкоджають утворенню природного захисту (сальвестрола) у рослини у відповідь на грибкове захворювання, позбавлені таокго природного захисту.

Сальвестрол містять тільки плоди, які не піддані обробці хімічними фунгіцидами. Найпоширеніші фунгіциди блокують вироблення CYP1B1. Тому, якщо ви споживаєте хімічно оброблені фрукти та овочі, то жодних оздоровчих ефектів не отримуєте.

Добре, що Сімончіні продовжує лікувати людей, тому що в світі мільйони «нормальних» пацієнтів продовжують вмирати від неправильного лікування, яке, у свою чергу, базується на неправильних постулатах...

 

Трихомонада (Trichomonas angusta): 1 — цитостом; 2— базальне тільце; 3 — ядро; 4 — один із передніх жгутиків; 5 — ундуліруюча мембрана; 6 — задній жгутик; 7 — вакуоль; 8 — аксостиль

Кандіда чи трихомонада?

Головна думка статті - онкозахворювання викликаються найпростішими мікроорганізмами, які розмножуються у кислотному середовищі. Тобто - рак має паразитарну теорію походження. Паразитні мікроорганізми починають розмножуватися в організмі, коли у людини виникає окислювальний (оксидативний) стрес.

Паразитарну теорію походження раку розвивала російський вчений Тамара Свіщева. Так що новина сама по собі не нова. Тільки на відміну від італійського лікаря, Свіщева стверджує, що ракові клітини - це колонії трихомонад - одноклітинного паразиту в організмі людини.

Вченим-хіміком Тамарою Свіщовою на початку 90-х р. були проведені цікаві дослідження, які виявили, що серцево-судинні, онкологічні захворювання, ВІЛ, діабет, інсульт, склероз та інші, викликані одним паразитом - трихомонадою. А майже всі, хто виживав, скажімо після інфаркту, через декілька років помирали від раку. Чому?

В організмі людини присутня величезна кількість трихомонад. Відрізнити їх від наших рідних клітин дуже просто, бо вони розмножуються в поживних розчинах, а нормальні клітини ознак життя в них не виявляють. Цю ідею і було взято за основу досліджень Т.Свіщовою. Клітини від злоякісної пухлини вона помістила до розчину. Але ті - не лише не загинули, а й почали швидко ділитись. Спочатку з’явились відростки, схожі на щупальця амеби, потім спереду відросли джгутики, а позаду - хвостики. Завдяки цьому, клітини набули здатності рухатись взад-вперед в дослідному розчині. І пухлина, просто на очах почала розростатись на всі боки! Здорові клітини до цього не здатні. Лише трихомонади!

Подальші дослідження вчених підтвердили відкриття Свіщової: пухлина складається не з перетворених на злоякісні клітини людини, а з прихованих трихомонад, які відкинувши жгутики і щупальця, перебувають у стадії спокою (в кублі).

Яка з теорій отримає офіційне підтвердження (а скоріше за все - обидві) - питання часу і великої політики. У всякому випадку, минулого року грант у розмірі $2 000 000 від Національного інституту здоров’я США отримав Університет Арізони, де проводяться дослідження у галузі біомедичної інженерії, з метою дослідження ефективності харчової соди у боротьбі з раком молочної залози.

Раніше китайські вчені спостерігали поліпшення стану 88% хворих на рак печінки при артеріальному введенні розчину бікарбонату натрію...

Стаття підготована на основі матеріалів з відкритих джерел

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.