Як зачіска розкриває характер жінки

Автор/джерело -  © UBR 



Дата публiкацiї - 28.06.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2878

Незалежно від того, яке у вас волосся - коротке або довге, носите ви його акуратно укладеним в модну зачіску або віддаєте перевагу «недбалому» стилю, воно все одно підкреслює вашу індивідуальність.

Волосся промовляє за вас і розкриває ваше мислення. Природно, це твердження науково поки не доведено. Але сама по собі теорія досить цікава. Ми розповімо вам які найбільш популярні зачіски зараз носять жінки і як за ними можна розкрити характер.

Від вашої зачіски залежить багато чого. І від того наскільки вона буде змінюватися, можна буде робити висновки про зміну вашого життя.

Наприклад, якщо у вас високий відкритий лоб, вас можна характеризувати як ділка, який не боїться ризикувати. Це - якість найбільших лідерів бізнесу! Воно також говорить про цікавість і смак до життя. Тим не менш, це може іноді спровокувати вас на необдумані і нахабні вчинки.

 

Якщо ж моделюючи зачіску, ви укладаєте волосся на прямий проділ, то ваш життєвий девіз - збалансованість. Ви надійна, законослухняна громадянка, яка не ризикує в невідомих ситуаціях. Вам не подобається занадто багато суєти навколо вас. Ви є прихильником спокійного, але пристрасного життя. Ваш прямий проділ у волоссі демонструє навколишнім, що ви динамічні і прості. Вирішуючи складні питання, ви не підете обхідними шляхами. У вас загартований і активний характер.

Так само якщо у вас бічний проділ: ви "копаєте" в глибину, намагаючись докопатися до істини, щоб зрозуміти, що, як і чому. Хочете добре знати ваших друзів і близьких. У вас немає місця для поверхневих речей. У вас сильно розвинена інтуїція. Члени вашої родини та друзі люблять вашу присутність. Один можливий недолік характеру - ви нерішуча людина.

 

Також характер можна розкрити не тільки по тому, як лежить ваше волосся, але і по тому які зачіски ви носите. Наприклад, кіски будь-якого плетіння притаманні для цілеспрямованих і найчастіше "правильних" дівчат. Також вони дуже відповідальні, у них на першому місці "треба", а вже потім "хочу". Чим тугіше заплетена коса, тим більш замкнутою виявляється її представниця.

Дівчата, які вважають за краще носити хвостик, - завжди вперті, амбітні і домагаються своєї мети. Для них завжди сім’я на першому місці.

Дівчата з пучком на голові - модниці і вимогливі не тільки до себе, але і до навколишніх. Чим вище пучок, тим вище її самооцінка.

Не можна не згадати про жінок, які ходять з розплетеним волоссям. У цьому також проявляється певний характер. Наприклад, довге пряме волосся часто належить кокетливим дівчатам, які залежні від чоловічої уваги.

Кучеряве волосся характерне для творчих дівчат і витончених натур.

До речі, - чим коротші локони, тим більше чоловічої уваги вони хочуть залучити.

 

Якщо у жінки зачіска каре, то вона має вразливу і ніжну душу. У таких людей повно друзів тому, що вони вміють підтримувати розмову на абсолютно будь-яку тему. Чим коротше волосся, тим сильніше розвинене бажання керувати.

Також є стрижки та зачіски, де впадає в очі чубчик. Це так звана "броня" проти навколишнього світу. Жінки покладають на чубчик роль захисту від інших. Кілька пасом на лобі показують крайню чутливість. Модна зачіска з чубчиком до брів говорить про ранимість жіночої натури, якій потрібна постійна турбота і увага.

Яка б стрижка або зачіска у вас не була, будьте завжди собою!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.