Кохана жінка - найкраще джерело натхнення

Автор/джерело -  © Алекс Яновський 



Дата публiкацiї - 26.07.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2906

Чим виміряти те натхнення, яке жінка дає своєму чоловікові? Як визначити «свого» партнера?

Як і будь-яка інша духовна цінність в цьому світі, воно вимірюється матеріальними речами. Чим більше натхнення чоловік отримує від жінки, тим вищим стає його дохід, тим більшу здобич він приносить до її ніг.

Жінка дає чоловікові найголовніше - це бажання діяти. Жіноча енергія - це паливо, яке «заправляє» чоловіка силою.

Чоловік, який заряджений любов’ю до жінки, здатний заробити в кілька разів більше і швидше. Тому що він відчуває внутрішню потребу повернути своїй жінці її енергію, щоб швидше отримати від неї нову порцію натхнення. Саме тому заробіток чоловіка прямо пропорційний тій цінності, яку дає йому його жінка.

Жіноча енергія цілком матеріальна - вона дає чоловікові стимул, поштовх до дії. Для чоловіка жінка - це джерело, з якого він постійно підживлюється. Навіть коли він просто дивиться на неї, коли просто знаходиться поруч. Така природа.

Жінка - найкраща мотивація для чоловіка. Адже вона здатна надихати свого чоловіка одним своїм існуванням. Просто від того, що вона є, що вона поруч, у чоловіка вже виникає величезне бажання зробити для неї щось краще, дати їй щось більше. І це не наслідок чарівництва. Це наслідок того, що жінка від природи набагато вище чоловіка за своїм рівнем розвитку. Така її місія - завжди бути трохи вище і допомагати своєму чоловікові зростати.

Однак дуже часто трапляється так, що чоловіки сходяться не зі «своїми» жінками, і навпаки. Тоді натхнення немає. Люди живуть разом, будують спільні плани, створюють сім’ї... Але натхнення немає... І у жінки немає енергії, щоб зарядити свого чоловіка, і у чоловіка немає бажання ставати для неї добувачем.

Це головний сигнал природи, про те, що кожного з цієї пари десь чекає інша людина, призначений саме для нього.

Від «Гармонії». Визначити і обрати «свого» партнера вам допожуть певні знання в галузі соціоніки - одного з прикладного напрямку сучасної психології, що базується на принципах типології особистості К.Ґ.Юнга. «Свій партнер» - це людина, психолоігчіний портрет якого повністю доповнює ваш. Так відносини називають дуальними.

Це відносини повного психологічного доповнення. Вони є найбільш оптимальними для забезпечення життєдіяльності індивіда. Ці відносини - найзручніші, там не потрібно пристосовуватися одне до одного. Спілкуючись з дуалом, людина може залишатися сама собою. Відбувається природний, самою природою обумовлений поділ обов’язків, і людина в такій парі отримує можливість займатися посильною і цікавою для себе справою. У дуальних парах рідко виникають конфлікти, а якщо і виникають, то швидко і безболісно вирішуються.

Партнери підходять одне до одного як дві половинки розірваної фотографії, разом складають одне ціле. Але саме через те, що швидко встановлюється взаєморозуміння і немає внутрішніх джерел напруги, дуала не відразу вирізняєш серед інших людей.

Визначити власний тип особистості вам допоможе наш експрес-тест!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.