Рік Синього Коня: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2014 рік

Автор/джерело -  © Ліза Павлова, Юлія Яценко, ТСН.ua 



Дата публiкацiї - 31.12.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3038

2014-й буде роком Синього Дерев’яного Коня, який символізує поєднання обачності і вогненної пристрасті.

На людство чекає далеко непростий рік Синього Дерев’яного Коня. Для всіх представників 12 знаків цей час сприятливий для досягнення омріяних сподівань, але непрогнозовані повороти долі для більшості виявляться важким випробуванням.

2014 рік надасть кожному шанс обрати свій шлях самовдосконалення, реалізації талантів і давно запланованих цілей. Як пророкують зірки, саме у 2014 році людство зімкне свої ряди та об’єднає зусилля.

Астрологи повідомляють, що для року Коня характерний старт, забіг і прагнення до фінішу - переможе та конячка, яка зможе розрахувати свої сили. Тож наступні 12 місяців не треба роззиратися на всі боки, а йти цілеспрямовано вперед.

ОВЕН

Рік Синього Дерев’яного Коня для Овнів принесе шанс дістати щасливий квиток. Саме весною зірки рекомендують зайнятися самовдосконаленням та навчанням, щоб поповнити свій багаж знань свіжими навичками, які в майбутньому неодмінно будуть корисними.

Кохання

2014 рік пророкує, що багато самотніх Овнів знайдуть своє кохання. Їх чекають приємні зустрічі, знайомства та романтичні вечори. Можуть зав’язатися відносини, що в майбутньому переростуть до створення щасливої та міцної сім’ї . А от деякі представники можуть відновити старі відносини, але астрологи не радять піддаватися миттєвим поривам. Краще декілька разів все обміркувати, аніж робити поспішні та емоційні кроки.

Кар’єра

Цього року Овнам потрібно не проґавити вигідну пропозицію, яка може надійти узимку або наприкінці літа. Для вас відкриються двері, у які до цього часу ви старанно намагалися увійти. Безробітним представникам цього знаку зодіаку зірки рекомендують влаштуватися на роботу до квітня, бо в інакшому випадку Овнів чекають затяжні депресії через нереалізованість у кар’єрі.

У фінансовому плані рік для Овна буде непоганим. Проте астрологи просять бути уважними тим, хто має свій бізнес. Небесні світила підказують, що можуть з’явитися серйозні конкуренти.

Здоров’я

Зараз Овен повинен налаштуватися на те, що вже у грудні він має ставити на перше місце здоров’я, а не роботу. Восени можуть загостритися хронічні хвороби, тому астрологічний прогноз радить приділити увагу раціону харчування. Дуже корисною буде оздоровча дієта та відмова від смаженої їжі.

ТЕЛЕЦЬ

У новому 2014 році цілком ймовірно, що представників знаку Телець чекають великі зміни у багатьох сферах життя. Тельців вразять приголомшливі відкриття в собі. Проявляться невідомі раніше таланти, які зможуть змінити кардинально все життя.

Зірки припускають, що Тельці в рік Синього Коня стануть більш позитивні, ніж у рік Змії.

Кар’єра

2014 рік почнеться для Тельців не зовсім добре в професійному плані. Щось піде не так, як вони запланували, є велика ймовірність виникнення непередбачених труднощів – конфлікти з начальством чи колегами. Зірки наголошують, що Тельцям у ніякому разі не можна буде відступати. Тільки так Тельці зможуть вийти сухими з води.

Можливо, що Тельцям доведеться зіткнутися з нездоровою конкуренцією. Хтось націлюватиметься на їхнє місце, бажаючи відсунути у сторону. Якщо виникне така ситуація, астрологи радять не втрачати голову та не піддаватися емоціям.

Здоров’я

Швидше за все, весь 2014 рік стане насиченим роботою і активною діяльністю, тому він буде вельми енерговитратним. Щоб представникам земного знаку уникнути перевтоми і проблем зі здоров’ям, гороскоп рекомендує намагатися чергувати види діяльності і не забувати про відпочинок.

Ідеальним рішенням буде поїздка у теплі краї. А під час роботи виділяти час на відпочинок, який буде присвячено моральному розвантаженню.

Кохання

Рік Коня в любовній сфері обіцяє самотнім представникам знака нові цікаві знайомства з людьми протилежної статі. Єдине попередження - не варто намагатися одразу досконально вивчати предмет своєї симпатії. Зірки радять вимкнути голос розуму та пірнути у прірву кохання.

Ті Тельці, які вже перебувають у стосунках, можуть в 2014 році зіткнутися з проблемами та конфліктними ситуаціями. Щоб залишити все на своїх місцях, треба буде добре попрацювати над собою, щоб почути та зрозуміти кохану людину.

БЛИЗНЮКИ

Гороскоп на 2014 рік для Близнюків буде досить неоднозначним. Деякі справи будуть складатися несподівано добре, інші ж, навпаки, можуть розчарувати та звести нанівець всі старання 2013 року. Астрологи рекомендують не вибиватися з колії, оскільки повернутися назад буде зовсім непросто, а в деяких ситуаціях нереально.

Кохання

Найсуттєвіші зміни у відносинах очікуються на початку року. Хтось розлучиться зі своїм обранцем, у когось відносини стануть більш серйозними. Самотні Близнюки можуть зустріти другу половинку навесні, коли природа почне прокидатися. Головне не проґавити свій шанс.

Кар’єра

У професійному плані Близнюки будуть енергійними та активними. Їхні неймовірні старання обов’язково помітять під кінець року. Їх чекає чи підвищення на посаді, чи пропозиція перейти на нове місце до більш престижної компанії.

Кінь Близнюкам принесе великий прибуток. Однак астрологи попереджають, що не варто втрачати пильність, бо можна втратити всі гроші.

Здоров’я

Близнюкам не потрібно займатися екстремальним спортом у 2014 році. Ні в якому разі не починати захоплюватися швидкісною їздою чи стрибками з парашутом. Зірки не радять переїдати, голодувати та харчуватися фастфудом. Травна система може постраждати через жовчнокам’яну хворобу, що призведе до довгих днів на лікарняному ліжку.

РАК

Цього року зірки рекомендують Ракам налаштуватися на позитив. Багато що буде залежати лише від того, як представники цього знаку будуть мислити і діяти. Можливо, що Раки захочуть поміняти свої інтереси або навіть змінити своє коло друзів.

Кінь надасть їм багато сил та впевненості, але зірки рекомендують взагалі виключити ризиковані ситуації зі свого життя. У 2014 році Ракам не потрібно випробовувати долю, бо вона може зіграти злий жарт.

Кохання

Самотні Раки мають всі шанси познайомитися з цікавими представниками протилежної статі. Багато чого залежатиме від них самих. Зірки радять одразу визначатися зі своїми симпатіями, щоб ситуація не виходила з-під контролю. У 2014 році у тих Раків, у яких і раніше виникали конфлікти з партнерами, складні ситуації лише помножаться. Ракам доведеться поділитися своїми переживаннями зі своєю половинкою, щоб зберегти теплі стосунки.

Кар’єра

Найвдалішим періодом у професійній сфері стане осінь. У цей період Ракам треба обов’язково вийти на роботу, або знайти нове хобі. Саме в цей час всі починання будуть досить успішними і принесуть гарний результат. Тільки не варто поспішати і приймати необдумані рішення

Здоров’я

Ракам не потрібно у 2014 році запускати свої хвороби, а одразу ж починати лікування, щоб організм не спіткали можливі ускладнення. На жаль, саме в цей період вони найбільш можливі. Загалом зірки радять не переохолоджуватися, зміцнювати свій імунітет та займатися ранковою зарядкою.

ЛЕВ

Гороскоп на 2014 рік для Лева дуже сприятливий. Вогненні натури повинні будуть викладатися на 100%, їхні старання обов’язково принесуть блискучий результат. Для Левів буде дуже важливо, щоб їх оточували перевірені люди, які зможуть підтримати у важку хвилину.

Кохання

Гороскоп на 2014 рік рекомендує Левам одразу не відкривати людям свою душу, а бути трохи таємничими. Одружені Леви матимуть змогу усвідомити, що їхній обранець не та людина, з якою можна прожити все життя. Однак не варто поспішати розлучатися, краще ще кілька разів обговорити проблеми з партнером та прийняти виважене рішення.

Кар’єра

Деякі представники знаку Лева отримають високу посаду як нагороду за свою сумлінну працю. Астрологи радять у рік Синього Коня досягати всього законними методами і чесною працею.

Фінансова сфера буде неоднозначною. Може відбутися конфлікт з роботодавцем, що призведе до звільнення.

Здоров’я

Для Лева рік буде оптимістичний у плані здоров’я, якщо представники цього знаку будуть достатньо відпочивати. Влітку краще поїхати на море, а взимку попрямувати в гори з лижами. Хронічні хвороби не повинні сильно турбувати Левів.

ДІВА

Для людей, які народилися під знаком Діви, 2014 рік не обіцяє бути абсолютно спокійним і безконфліктним. В першу чергу гороскоп рекомендує зайнятися саме професійною реалізацією.

Кохання

Протягом всього року любовна сфера буде гармонійною і принесе приємні сюрпризи та несподіванки. Діви зустрінуть цікавого представника протилежної статі або звернуть увагу на своїх знайомих - у них виникне взаємна симпатія. Діви, які вже мають партнера у відносинах, зрозуміють, що їхні стосунки вийшли на новий рівень.

Кар’єра

У професійній сфері діяльності зірки рекомендують Дівам завершити всі незакінчені справи і проекти, якщо вони залишилися з минулого року. Є велика ймовірність, що співпраця з новими партнерами буде більш вигідною і перспективною. Тому можна ризикнути та зайнятися новою справою.

Стабільне матеріальне становище і можливе збільшення доходів зовсім не дадуть приводу для смутку у 2014-му році.

Здоров’я

У рік Синьої Конячки Діви не мають зіткнутися з грізними недугами. Хоча це не означає, що потрібно нехтувати профілактичними засобами та переохолоджуватися. Також бажано не зловживати жирною їжею та алкогольними напоями протягом усього року.

ТЕРЕЗИ

У 2014 році зірки радять займатися навчанням та самоосвітою. Отримані знання обов’язково посприяють просуванню кар’єрними сходами. Серйозні зміни в житті, які зроблять представників знаку повітря більш впевненими в собі, треба очікувати влітку.

Кохання

Терезам пророкують багато змін на любовному фронті. Дехто вирішить узаконити стосунки, а хтось захоче почути в своїй домівці крики немовляти. Самотні представники сузір’я Терезів зустрінуть споріднену душу, але це трапиться тільки з тими, хто вже повністю відпустив минулі відносини.

Кар’єра

У професійному плані рік Коня обіцяє стати цілком вдалим для Терезів. Можуть з’явитися нові можливості та перспективи, відкриються нові двері. Якщо на роботі у Терезів трапляться конфлікти з колегами або начальством, то зірки радять подумати про причини негараздів. Деякі Терези змінять місце роботи, через що почнуться проблеми з фінансами.

Здоров’я

Терезам небесні світила радять займатися спортом і не зловживати алкоголем та нездоровою їжею.

Спорт, відпочинок та вітаміни повинні бути супутниками Терезів протягом всього року, бо під кінець осені можуть початися проблеми з серцем.

СКОРПІОН

Скорпіонам зірки забороняють лінуватися у рік Коня. При можливості треба навчатися, поглинаючи якомога більше інформації, але не стрибати вище своєї голови.
Представники стихії води не повинні будувати захмарних планів, всі задумки повинні бути реальними, бо наприкінці року може прийти розчарування.

Кохання

Скорпіонам обіцяють небувалий успіх у коханні. Астрологи радять звернути увагу на тих, хто демонструє симпатію, але не варто відповідати взаємністю кожному на своєму шляху. Скорпіонам зірки не рекомендують обманювати потенційних залицяльників, бо їхня помста може запам’ятатися надовго.

Для Скорпіонів-сім’янинів небесні світила пророкують загрозу у відносинах. Представникам цього знаку зодіаку варто бути менш дратівливими і більш тактовними.

Кар’єра

У Скорпіонів можуть виникнути конфлікти зі співробітниками, але треба спокійно ставитись до критики. Найбільш вдалими місяцями стануть серпень і червень.

Про фінансове становище можна не хвилюватися. Скорпіонів очікують подорожі за кордон або купівля нерухомості. Головне, правильно поставити пріоритети.

Здоров’я

У 2014 році Скорпіонам слід бути особливо обережними з самолікуванням, а також народною медициною і очищенням організму в домашніх умовах. Краще піти до спортивної зали та перейти на дієтичну їжу.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям радять виходити в люди та побільше спілкуватися з оточуючими. Нові знайомства обов’язково принесуть користь у майбутньому. Саме наявність зв’язків допоможе вирішувати проблемні ситуації. Рекомендується розвивати індивідуальні здібності.

Кохання

Кінь принесе значні зміни в особистому житті: хтось влітку знайде своє щастя, а хтось зрозуміє, що на даний момент потребує самотності. Рік Коня для Стрільців буде вельми яскравим і емоційним.

Кар’єра

Працьовитість і перспективність Стрільців буде помічена керівництвом, тож можна чекати збільшення заробітної плати і переходу на нову посаду.

Оскільки Стрільців чекають зміни, на які потрібні матеріальні витрати, то гороскоп на 2014 рік рекомендує заощаджувати фінанси. Астрологи радять не купувати нерухомість.

Здоров’я

Стрільцям обіцяють хороше здоров’я протягом всього року Синього Коня. Потрібно більше відпочивати, не нервувати, гуляти на свіжому повітрі і тоді ніякі недуги не будуть страшні Стрільцям.

КОЗЕРІГ

Козерогам в 2014 році зірки не радять обмежувати своє коло спілкування лише сім’єю, родичами і близькими друзями. Представникам цього знаку зодіаку рекомендується вести більш соціальний спосіб життя, частіше проводити час у дружній обстановці. Такий спосіб життя повинен відбитися позитивно на самопочутті. У цілому для Козерогів 2014 обіцяє бути вельми успішним.

Кохання

Козероги будуть сяяти позитивною енергетикою і чарівністю. Самотні представники цього знаку зодіаку зможуть без особливих зусиль завоювати увагу об’єкта своєї симпатії. Навіть несамотні Козероги не будуть обділені увагою протилежної статі. Це може насторожити партнерів і зробити їх більш ревнивими.

Кар’єра

У наступному році у Козерога розкриються нові таланти, які допоможуть досягти значних зрушень у трудовій сфері. У квітні вірогідні знайомства, які допоможуть покращити динаміку у професійній сфері, але вже у червні зросте емоційне напруження на роботі. Астрологи радять зберігати спокій та ставитися лояльно до висловлювань колег.

У 2014 році у Козерогів зростуть витрати, тому зірки рекомендують виважено розпланувати фінанси.

Здоров’я

Правильний розпорядок дня Козерогам допоможе уникнути проблем зі здоров’ям. Представникам знаку треба буде сказати тверде "так" правильному харчуванню та фізичним вправам.

ВОДОЛІЙ

Перше півріччя буде для Водоліїв досить успішним часом. Представникам цього знаку потрібно багато працювати, зосередившись на найважливішому, нерозмінюючись на дрібниці, весь час коригуючи мету і засоби для її досягнення.

Небесні світила пропонують взяти на озброєння девіз: "Є мета - перешкод немає".

Кохання

У 2014 році деякі самотні Водолії зустрінуть цікавих представників протилежної статі, проте нічого серйозного з цих знайомств не вийде. Для Водолія, який перебуває у відносинах, зірки радять стати більш непередбачуваним, влаштовуючи приємні сюрпризи для своїх половинок.

Кар’єра

Рік Коня дуже сприятливий період, щоб почати думати про нові проекти. Влітку деяким Водоліям світить підвищення на роботі, але у фінансовій сфері слід бути уважнішим. Зірки радять остерігатися шахраїв, які будуть зустрічатися на кожному кроці протягом всього року. Не бажано робити серйозні покупки та брати участь в сумнівних заходах. Є ризик втратити всі заощадження.

Здоров’я

Астрологи попереджають, що у 2014 році Водоліям не можна займатися самолікуванням чи ігнорувати захворювання. Любителям командних видів спорту краще відмовитися від своїх захоплень в березні. Необережність може призвести до переломів.

РИБИ

В цілому рік Коня буде сприятливим для Риб в усіх сферах життя. Представники цього знаку матимуть можливість досягти гарних результатів, причому в досить короткі терміни.

Гороскоп 2014 не рекомендує Рибам намагатися займатися кількома справами одразу, доцільніше зосередитися на чомусь конкретному.

Кохання

У любовних справах Риби будуть цілеспрямованими. Така поведінка сподобається їхнім половинкам. Для одружених Риб гороскоп радить відстоювати свої позиції і не змінювати рішень.

Влітку особисте життя не буде викликати особливих питань і нарікань. У стосунках із близькими і коханими людьми ситуація максимально позитивна. Зірки наприкінці року обіцяють, що самотні Риби знайдуть щире кохання.

Кар’єра

Існує ймовірність, що хтось у 2014 році постарається використовувати напрацювання Риб в особистих цілях. Тому не варто ділитися своїми ідеями навіть з колегами по роботі.

Перше півріччя буде сприятливим у фінансовому плані: джерела доходу працюватимуть стабільно, злагоджено і надійно. Єдині серйозні витрати, які можуть бути в цей період - це витрати на здоров’я, причому здоров’я не власне, а близьких і коханих людей.

У Риб є ймовірність відкриття нового джерела додаткового доходу, який значно поліпшить матеріальне становище.

Здоров’я

У 2014 році підвести Риб, швидше за все, можуть не віруси, а шкідливі звички, на які варто звернути увагу. Внаслідок цього у Риб можливі проблеми з вагою, що принесуть з собою серйозні проблеми зі здоров’ям.

 

Малюнок Олесі Пилипенко

Як зустріти 2014 рік, аби кінь приніс удачу та щастя

У Китаї коня всі дуже люблять і поважають. За повір’ям ця тварина винагороджує старанних і працьовитих, тому треба докласти зусиль навіть при святкуванні Нового року, аби символ 2014 завжди допомагав вам впродовж наступних 365 днів. Отже, де і як зустрічати новорічні свята, аби кінь звернув на вас свою увагу?

Коні – дуже активні тварини, тому і ніч з 31 грудня на 1 січня має пройти динамічно. Зустрічати Новий рік можна будь де, але при цьому не варто весь вечір сидіти на місці - сімейне застілля, нічний клуб або виїзд на природу – ви маєте величезний вибір. Але при цьому не слід забувати про активність коня і його любов до руху – неодмінною складовою вашого свята має стати енергійна музика та несамовиті танці. Сидіння перед телевізором краще відкласти на наступні роки.

Під час підготовки до святкування року синього коня неодмінно слід приділити увагу своєму вечірньому вбранню. Кінь любить натуральні тканини: бавовну, шовк, льон та вовну. Фасон одягу слід брати вільний, аби він не обмежував вашу рухливість – таке вбрання дозволить вам відчути себе вільним, як кінь, що біжить у чистому полі. Щодо взуття – згадаємо про підкови для коней. За повір’ям, вони приносять удачу та щастя. Тож, аби 2014 рік був вдалим, в новорічну ніч треба себе "підкувати" - обрати взуття хоча б на невеличких підборах.

Оскільки господар 2014 – це дерев’яний кінь, аксесуари краще також підбирати з натуральних матеріалів. Цього року треба обирати дерев’яні прикраси - намиста, браслети або незвичайні кулони. Колір одягу також має відповідати вподобанням коня, або повторювати його забарвлення. Слід обрати вбрання чорного, коричневого, бежевого або білого кольору. Також вдалим буде одяг кольору свіжої травички та безхмарного неба – зелений або синій. Ці кольори мають принести гроші в будинок. А от прикраси з червоним, жовтими і фіолетовими камінням краще відкласти до іншого свята.

Схожа ситуація і з новорічними прикрасами. Кінь любить природні кольори та свіжі квіти, одже, необхідно поставити на святковий стіл якийсь ароматний букет.

Також постарайтеся, щоби в святковому оздобленні кімнати були сині кольори – кольори символу наступного року. Це може бути скатертина, ваза, подушка на дивані синього кольору, або ялинкові іграшки – проявіть свою фантазію.

У 2014 році китайський новий рік настане 31 січня, тому у святкову ніч не слід ображати символ 2013 року – змію. Китайці радять поставити символ року що минає – статуетки змії - в будь-яку красиву скляну ємність на гірку монет у західній частині кімнати. А от фігурку коня слід розмістити у східній частині. До символу року 2014 варто додати кілька гілочок зелені або свіжі квіти. Також варто прослідкувати, аби у вашому будинку не було зламаних речей – тріснуті вази або посуд слід викидати без жалю. Також обов’язково треба прикрасити кімнату, в якій ви плануєте святкувати новий рік, декоративною підковою та традиційними новорічними дзвіночками – вони принесуть вам у майбутньому році щастя та вдачу.

Українських господинь певно зацікавить, які саме продукти та страви слід ставити на новорічний стіл. У Китаї впевнені, що кінь дуже любить рибу, тому у святкову ніч необхідно пригостити свою родину та гостей рибними стравами – салатами або нарізками, запеченою рибою, або канапками – будь-чим на ваш вибір. Коні також небайдужі до свіжої зелені, фруктів та овочів – вони також мають бути у святкових стравах. Єдина заборона на цей Новий рік – страви з кінського м’яса або кінська ковбаса. Аби не образити символ 2014 від таких наїдків слід відмовитися.

Ємність з сіллю на столі, за китайським повір’ям, допоможе зберегти здоров’я весь рік, а тарілка з імбиром підвищить темперамент і зміцнить подружні стосунки.

Кінь також любить хліб і солодощі, а отже господиням варто порадувати своїх гостей печивом з передбаченнями. І діти і дорослі будуть дуже раді таким солодощам, а якщо їх буде забагато, ними завжди можна пригостити своїх сусідів або колег.

Отже, цей Новий рік варто зустріти весело та активно. Необхідно більше сміятися, танцювати та радіти. Тоді вдача неодмінно вам посміхнеться. Щасливих свят та гарного настрою!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.