Українські піраміди

Автор/джерело -  © Валентин Шкварець, „Аркасівська вулиця” (Миколаїв) 



Дата публiкацiї - 12.03.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=86

Чутки про весняну, 2001 року, знахідку семи велетенських пірамід, що виструнчилися Південнобережжям прямою лінією від Севастополя до Форосу, світ спершу сприйняв як першоквітневий жарт чи рекламний трюк напередодні курортного сезону.

Кримські піраміди знаходяться на одній векторній лінії із культовими спорудами Стоунхенджа та Тібету

Однак загадкові споруди, вже названі найвизначнішим археологічним відкриттям XXI століття, існують насправді. Учені вважають їх старшими на 1,5-2 тисячі років за єгипетські й ровесниками тибетських та мексиканських пірамід.

Виявила піраміди група севастопольських науковців-геофізиків, очолювана кандидатом технічних наук Віталієм Анатолійовичем Гохом. І сталося це випадково, при відпрацюванні нового способу діагностики землі (геоголографії). Маючи патент, досліджували баланс прісних і термальних вод у геологічній будові Кримського півострова. При цьому зафіксували випромінювання, потужне джерело якого локалізувалося близько від поверхні суші. В цьому дивному для геологів, але знайомому археологам місці пробурили кілька свердловин і натрапили на піраміду. Вона була якраз над зерносховищем поки що не визначеного вченими стародавнього народу, який жив у Криму понад 5 000 років тому.

Унікальність знахідки вражаюча. У такий же спосіб було знайдено на одній векторній лінії з північного заходу на південний схід, уздовж берега від мису Херсонес до мису Сарич, низку ступінчастих пірамід 45-ти і 52-х метрової висоти. Вершини їхні знаходилися майже на поверхні, всіяній вапняковими брилами, на глибині до п'яти і менше метрів.

 

До однієї із севастопольських пірамід почали копати доступ. Зразу ж вразило співвідношення довжини сторін основи кожної піраміди до її висоти: 1 до 1,6, що є типовим, класичним для усіх виявлених на планеті пірамід. Оригінальним було те, що печери-кожухи (в яких містяться сенсаційні знахідки) повторюють усі їх контури. Гладенькі десятиметрові вертикальні стінки, метрові майданчики виступів помережані вибагливими відбитками напластувань віків.

Ще нижче на 10 метрів археологи побачили в стіні перший з багатьох овальний наріст. Не зумівши за декілька днів витягти його, врешті, цей "глечик" розбили, з його порожнини випорснув тугий струмінь міцно стисненого вуглекислого газу.

Затим почалися непоясненні явища. Випромінювання посилилося настільки, що на поверхні почали ламатися нескладні прилади, у розкопі засвічувалися фотоплівки, миттєво розряджалися батарейки ліхтарів. Люди страждали від головного болю, блювоти, розладів шлунку. Все це, як і надмірні втома і виснаженість, змусили кримських вчених припинити роботи на 2 тижні. Коли ж знову наважилися спуститися в шахту і підступилися до знахідки, почалася нова дивина: гоїлися рани і подряпини, зникали бородавки і старі болячки.

Під враженням пережитого команда В.А.Гохи була схильна вважати, що у їхньої знахідки є щось схоже на штучний інтелект: зберігаючи секрети таємничої структури, він просигналізував їм про заборону вторгнення всередину цього об'єкта, звідки випромінюється радіація.

Самозахисним вважають розташування дивної знахідки під землею. Потім науковці працювали з великою пересторогою, бо стіни підземної споруди були скрізь, причому симетрично, обліплені виступами. Структура розбитого овалу була дуже схожа на напівпровідникові прилади-схеми, і ними буквально обмережана вся піраміда, Таємницею ще й досі залишається й глибина порожнини, в якій міститься вже виміряна піраміда. Всі кинуті в неї предмети зникають безслідно і безшумно, їхнього стуку об дно прірви не фіксують навіть чутливі локатори. Про благотворний вплив розкопаного підземелля вже мовилося. Лише додамо: вчені вірять у зцілювальну силу відкритих пірамід. Хто страждав серцевою недостатністю та іншими недугами, після підземних робіт обходяться без пігулок і лікарів. Установлено, що схожі на кримські джерела випромінювання є в Австралії, Англії. Мавританії. Науковці припускають, що нововідкриті таврійські піраміди могли використовувати ще невідомі нам цивілізації як джерела отримання потужних потоків космічної енергії. Не виключено, що вони допомагали боротися з могутніми стихіями, керувати погодою, контролювати екологію, запобігати землетрусам, дії вулканів, глобальним потокам.

Вочевидь, знайдені піраміди Тибету, Мексики, Єгипту, Китаю, Судану, Перу аж ніяк не випадково розташовані по всій земній кулі, вони обов'язково й незмінне розвертаються на схід. І хоча використовувалися вони протягом останніх тисячоліть як культові споруди, проте схеми їх розміщення, розташування і орієнтування за сторонами світу дають усі підстави стверджувати: використовувалися вони не лише як культові. Тепер добре відомо, що пірамідальні конструкції виконують роль акумулятора і генератора енергетичного поля. Чимало відомих учених світу вже зараз схильні вважати, що українські геофізики й археологи знайшли залишки стародавньої цивілізації, яка у своєму розвитку значно випереджала нашу. Зрештою, вивчення таємниць кримських пірамід триває. Правда, як у нас уже повелося, всі ці події зовсім не зацікавили як матеріально, так і навіть морально, державні структури.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.