Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Заради України!»

Україна - це Я! 25724 перегляди

Опубліковано - 11.07.2006 | Всі публікації | Версія для друку

Зловила себе на думці, що в історії з розвалом «помаранчевої» коаліції мене засмучує перш за все не сам факт припинення існування цього союзу і навіть не зрада Мороза, а міра лицемірства українських політиків.

Кожен з політичних лідерів та керівників держави грає свою окрему гру і при цьому щоразу лицемірно промовляє: «Я роблю це заради України!». Так казав Олександр Мороз, мотивуючи свій вихід з «помаранчевої» коаліції, так казали «регіонали» Кушнарьов, Янукович та інші їхні соратники, так каже Президент Ющенко…

Але гадаю, що та «Україна», заради якої кожен з них «робить усе», обмежується однією людиною – ним самим.

Ймовірно, що найгірші наслідки такого егоцентризму українських політиків ми побачимо не зараз, а за кілька років. Коли можуть справдитися нахабні заяви Володимира Жириновського про те, що «Україна повинна розділитися і стати округом Росії"…

Загалом сьогодні навіть не думки про «повернення бандитів до влади» крають серце. Найболючіше було чути, як персони «нон-грата» в Україні, російські громадяни Затулін і Жириновський, зі злорадною втіхою вітають Верховну Раду з початком «конструктивної роботи», та одіозний Віктор Медведчук, виринувши із забуття, ніби знущаючись, шле привітання перевертню Морозу прямо з Лазурового узбережжя.

І все це – після півтора року зусиль, надій і розчарувань, після героїчних вчинків простих українців, після їх мужнього терпіння до хибних дій влади… Після такого захоплення Україною усім демократичним світом…

І я не знаю, що зараз може зробити українська влада, українські політики, щоб не справдився «жириновський» сценарій щодо нашої країни. Бо я не вірю, що хтось з них робить щось заради нас, «маленьких» українців.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Україна - це Я!»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.