Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Він і Вона. Японська казка

Історії кохання 62727 переглядів

Опубліковано - 18.05.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Він і Вона. Японська казка
Їх було двоє – Він і Вона. Вони десь знайшли одне одного і жили тепер одним життям, десь смішним, десь солоним, загалом, звичайнісіньким життям двох найзвичайнісіньких щасливців.

«Мало бути чоловіком і дружиною... Треба ще стати друзями і коханцями - щоб потім не шукати їх на стороні...»
Японська мудрість


Вони були щасливими, тому що були Удвох, а це набагато краще, ніж бути поодинці.

Він носив Її на руках, ночами запалював на небі зірки, збудував Дім, щоб Їй було де жити. І всі говорили: «Ще б пак, - як його не любити, адже він — ідеал! З таким легко бути щасливою!» А вони слухали всіх і посміхалися і не говорили нікому, що ідеалом Його зробила Вона — Він не міг бути іншим, адже був поряд з Нею. Це було їхньою маленькою таємницею.

Вона чекала Його, зустрічала і проводжала, зігрівала їх будинок, щоб Йому там було тепло і затишно. І всі говорили: «Ще б пак! Як її не носити на руках, адже вона створена для сім’ї. Не дивно, що він такий щасливий!» А вони тільки сміялися і не говорили нікому, що Вона створена для сім’ї лише удвох із Ним і лише йому може бути добре в Її будинку. Це було їхньою маленькою таємницею.

Він йшов, спотикався, падав, розчаровувався і втомлювався. І всі говорили: «Навіщо Він Їй, такий побитий і змучений, адже довкола стільки сильних і впевнених». Але ніхто не знав, що сильнішого від Нього немає нікого на цілім світі, адже вони були Разом, а значить, і сильнішими за всіх. Це було Її таємницею.

І Вона перев’язувала Йому рани, не спала ночами, сумувала і плакала. І всі говорили: «Що він у ній знайшов, адже у неї зморшки і синяки під очима. Адже, що йому заважає вибрати молодшу і гарнішу?». Але ніхто не знав, що для Нього Вона була найгарнішою у світі. Хіба може хтось зрівнятися по красі з Тією, яку кохають? Але це було Його таємницею.

А Вони все жили, кохали і були щасливими. І всі дивувалися: «Як можна не набриднути одне одному за такий тривалий час? Невже не хочеться чогось нового?» А Вони так нічого й не сказали. Просто Їх було всього лише Двоє, а всіх було багато, але всі були поодинці, адже інакше ні про що б не запитували. Це не було Їхньою таємницею, це було те, чого не поясниш, та й не треба.

Переклад українською - Володимир Ант

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Історії кохання»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.