Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як надихати чоловіка?

Психологія та стосунки 42387 переглядів

Опубліковано - 10.07.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Як надихати чоловіка?
Скажіть, яка жінка не хоче бути коханою, бажаною, отримувати подарунки і увагу від свого чоловіка? Щоб чоловік успішно просувався кар’єрними сходами і при цьому приділяв час дружині та дітям.

Нова шубка, подорож, автомобіль, діаманти... Казка? Зовсім ні! Натхнення - ось головна рушійна сила чоловіків.

А ось як саме надихнути свого чоловіка на звершення, про це ми і поговоримо.

Коли ми кохаємо, ми хочемо віддавати коханому все найкраще. І нам здається, що Він потребує того ж, що і Я. І жінка починає наповнювати чоловіка турботою, ласкою, увагою, розумінням. Зовсім не замислюючись, що її чоловікові потрібно зовсім інше. Абсолютно інші речі спонукають чоловіка на звершення, змусять його зрушити гори і весь світ скласти до ваших ніг. Ось і виходить, що ми від усього серця віддаємо всю себе, а результат отримуємо цілком протилежний.

Так у чому ж секрет? Що саме надихає чоловіка?

Даючи своєму чоловікові сповна те, що йому потрібно, ви легко досягнете бажаної мети.

Довіра

Уявіть, що вам потрібно з закритими очима впасти назад ...в руки своєму чоловікові. Чи легко вам буде зробити це? Чи захочеться вам проконтролювати, зловить він вас чи ні? Уміння довіритися чоловікові - це, мабуть, найважливіше у стосунках. Знаєте, зрілі відносини - це коли жінка готова довіритися, а чоловік в змозі прийняти на себе відповідальність за свою жінку. І, на жаль, дуже часто наші чоловіки поводяться незріло, слабо і безвідповідально з вини жінки.

Жінки самі не готові віддати всю відповідальність до чоловічих рук. Їм увесь час здається, що він все зробить не так, він довго міркує, повільно робить чи не робить взагалі. Дуже сумно, тому що це шлях в нікуди. Хочете надихнути чоловіка - навчіться йому довіряти!

Прийняття таким, який він є

Яка жінка не мріє переробити свого чоловіка. Ми весь час прагнемо підлаштувати його під себе, тут трохи збавити, тут - додати. Але ж для чоловіка дуже важливо відчувати внутрішню свободу, розуміти, що жінка любить і приймає його таким, який він є.

Ми, жінки, забуваємо, що чоловіки не змінюються. Це ми належимо до водної стихії, - і внутрішні та зовнішні зміни - наш рідний простір. А чоловік за своєю натурою дуже статичний. І його сильно ранить і принижує наше неприйняття його. І коли він бачить і відчуває, що жінка приймає всього його без залишку і не прагне його змінити - він дуже вдячний їй і готовий обдарувати її у повній мірі.

Вдячність

Насправді головне завдання чоловіка - щоб його жінка була щаслива. І тому він повинен відчувати, що все, що він робить, - їй подобається, вона це схвалює і вдячна йому за все. Навіть якщо ваш чоловік зробив не зовсім те, що ви хотіли, або зовсім не те, кращий спосіб отримати бажаний результат - похвалити його за те, що маєте зараз.

Тільки так і ніяк інакше ви зможете надихнути свого чоловіка на рух вперед. Будьте вдячні йому за кожну дрібницю, і він буде робити для вас ще більше!

Замилування

Чоловіче самолюбство - серйозна річ. Абсолютно кожен нормальний чоловік прагне відповідати стандартам мужності. І якщо раптом з певних зовнішніх або внутрішніх якостей він не дотягує, він буде намагатися всіма способами це приховати. Тому ваше захоплення його зовнішніми і внутрішніми якостями, що підкреслюють його мужність, зробить його щасливим. Він буде вдячний вам за те, що поруч з вами він відчуває себе справжнім чоловіком.

Чим ви можете захоплюватися? Його зовнішністю, яка підкреслює його приналежність до чоловічої статі - сильними м’язами, волохатими грудьми, низьким голосом і т.д. Його якостями - упевненістю, цілеспрямованістю, відповідальністю, самовладанням і т.д. Його вчинками, які властиві чоловікам. Тільки висловлюйте йому своє захоплення щиро. І нехай це буде дріб’язок - незабаром з’явиться привід серйозніше. Ваше захоплення неймовірно надихне чоловіка.

Схвалення

У чоловіка треба вірити і хвалити його частіше. Так-так, саме так! Наше виховання змушує нас фокусуватися тільки на невдачах і провалах. Згадайте навчання в школі і той факт, що саме двійки у вашому зошиті були виділені червоним кольором. Ми звикли на щось хороше не звертати уваги і ставитися до цього, як до само собою зрозумілого. Зате на всьому, що не вдалося, ми концентруємо свою увагу. А як ви знаєте, все, куди ми вкладаємо сили і енергію, має властивість зростати з гігантською швидкістю.

Для чоловіка дуже важливо усвідомлювати, що все, що він робить - вам подобається. І отримавши від вас просте схвалення навіть найменшим своїм вчинкам, - він прагнутиме їх повторити. Це - найкращий спосіб «виростити зі свого чоловіка генерала» і надихнути його на вчинки.

Заохочення

Отримуючи від вас заохочення, ваш чоловік буде знати, що він на правильному шляху. У житті чоловіка повно перешкод, стресів і проблем, і вдома він хоче розслабитися і опинитися у спокійній гавані. Тому для нього так важливо не просто знати, що він молодець, але й отримувати свій «подаруночок».

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.