Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як стати гарною дружиною?

Психологія та стосунки 27768 переглядів

Опубліковано - 31.05.2014 | Всі публікації | Версія для друку

Як стати гарною дружиною?
Дивлячись на інші сім’ї, дехто мимоволі «зарікається», що у них все буде зовсім інакше і набагато краще. Так, наприклад, молода дівчина може бути впевнена у тому, що буде гарною дружиною. А що виходить на практиці?

Одружившись, вона розуміє, що бути такою дружиною - справжнє мистецтво, яке постачає не так-то просто як здається на перший погляд.

У чому ж криється причина?

Насамперед, у тому, що в міру дорослішання діти не бачать гарного зразка для наслідування і, отже, не можуть належним чином виконувати свої ролі в сім’ї, коли створюють її.

Крім цього важливу роль відіграє відмінність між чоловіком і жінкою - часом не просто знайти взаєморозуміння навіть у дрібницях. Так що ж виходить: що бути гарною дружиною - це недосяжна мрія? Зовсім ні!

Чесноти насамперед

Для того аби дівчина в майбутньому могла стати гарною дружиною їй необхідно володіти чеснотами, які відрізняють гідну і мудру жінку. Окрім цього потрібно розуміти чого очікує від неї чоловік, і давати йому це. Давайте розглянемо основні аспекти:

Повага. Це - основа шлюбу. Так само як для дівчини важливе кохання чоловіка, для нього важлива повага. Навіть в одній зі священних книг сказано: «дружині слід глибоко поважати свого чоловіка». Проявлятися ця чеснота повинна в манері розмови, словах і вчинках. Жінка, що поважає свого чоловіка, ніколи не дозволить собі висловлюватися про нього негативно при інших, також не буде принижувати його гідність і грубо жартувати над ним.
Підтримка. Для віруючих людей призначення жінки не викликає жодних сумнівів. Вони знають, що жінка була створена як помічниця для чоловіка. Саме така роль відведена дружині. Це означає, що дружина, як мінімум, не повинна створювати нових проблем у житті чоловіка і як максимум допомагати йому вирішувати поточні питання.

На практиці це може виглядати наступним чином: не докоряти чоловіка за його промахи, хвалити за гідності, допомагати вирішувати поточні питання. Дуже важливо підтримувати рішення чоловіка, а не наполягати на тому, щоб чинити, так як вам хочеться.

Не обмежувати його свободу. Не секрет, що жінки вкрай скептично ставляться до того, що чоловіки люблять відпочивати без них. Але важливо розуміти, що це одна з чоловічих потреб. Звичайно, якщо кожен вечір чоловік проводить з друзями, а не з родиною, то обурення дружини цілком зрозуміле. Але якщо він раз на тиждень-другий проводить вечір в чоловічій компанії, то, що в цьому поганого? Пам’ятайте про те, що чим охочіше ви будете чоловіка відпускати на відпочинок з друзями, тим швидше він буде повертатися до вас додому.

При цьому дуже важливо дотриматися певного балансу: в жодному разі не перетворюватися на ганчірку, яка все прощає! Чоловіки не люблять і не поважають жінок, які в свою чергу не цінують і не люблять себе.


Годуйте. Банально, але дієво. Якщо дружина погано готує, то її чоловік навряд чи буде задоволеним і щасливим. Адже, як відомо, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. А якщо цей шлунок увесь час напівголодний, то навряд чи ви знайдете підхід до серця. Навіть якщо кулінарія - не ваш коник, намагайтеся хоч трохи досягти успіху в своїх здібностях і порадувати чоловіка. Проте, їжа це далеко не головне, - якщо є любов, то готувати можна навчитися заради своїх близьких. Адже годувати потрібно не тільки чоловіка, але і дітей.
Приділяйте увагу. Інтимне життя подружжя - окрема царина, про яку можна говорити годинами. Головне що потрібно розуміти дружині, так це те, що чоловік має право на те, щоб його потреби в шлюбі задовольнялися. Якщо дружина буде уникати подружнього обов’язку або ставиться до нього як до тягаря, то, швидше за все, чоловік знайде собі ту, яка зробить для нього все, що він забажає. Звичайно, у всьому повинна бути міра і кожна ніч не буде святом. Але чому б не балувати свого чоловіка трошки частіше?

Ідеальна дружина повинна бути левицею в ліжку, такою, щоб він тихо радів коли приятелі йому розповідають про головні болі та відсутність лібідо у своїх коханих дружин.

Займайтеся собою. Найбільша помилка багатьох жінок у тому, що після весілля, вважаючи що «все, мовляв, він уже мій, куди він тепер подінеться» і перестають за собою слідкувати. Треба не тільки так само як і до шлюбу одягатися і чепуритися, а ще розвиватися, працювати і займатися спортом. Без спорту можна мати гарну фігуру тільки до 25 років (якщо у спадок не отримали ідеальні пропорції). А розумна жінка знає, що дієти дозволяє всього лише схуднути, але ж це не все, тіло повинно бути пружним і сексуальним.

Ідеальна дружина буде займатися спортом щоб завжди подобатися своєму чоловікові. І коли її подруги розповідатимуть про зради своїх чоловіків, вона буде про себе посміхатися і точно знати, що у неї чоловік щовечора зайнятий тільки своєю коханою дружиною і ніким більше.
Мудра дружина - знахідка для свого чоловіка. І кожній дівчині під силу бути саме такою. Адже хіба складно поважати чоловіка, підтримувати його, розуміти його фізичні та емоційні потреби і сприяти їх задоволенню? Ні, але тільки в тому випадку якщо поряд з вами чоловік, який теж готовий докласти всі зусилля заради вашого блага.

Отже, Ідеальна Дружина це:
  • кращий друг і однодумець;

  • гарна коханка;

  • нескінченно любляча людина, яка цінує чоловіка;

  • берегиня домашнього вогнища (господиня);

  • завжди доглянута і красива, така що стежить за своїм зовнішнім виглядом;

  • розумна і освічена людина

Дуже багато всього, правда? Бути гарною дружиною це важка праця, так. Але праця ця приємна і приносить щастя та задоволення.

А що Ви думаєте з цього приводу? Чи варто намагатися бути хорошою дружиною, або ж вони повинні приймати нас такими якими ми є?

Переклад українською - «Гармонія»

Справжня жінка має два покликання:
бути чарівною і говорити чоловіку, 
що він - молодець :)
Справжня жінка має два покликання: бути чарівною і говорити чоловіку, що він - молодець :)

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.