Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чим чоловіки відрізняються від жінок? Першоквітнева замальовка

Гумор 48892 перегляди

Опубліковано - 1.04.2015 | Всі публікації | Версія для друку

Чим чоловіки відрізняються від жінок? Першоквітнева замальовка
День 8 березня вже давно минув, а мене як і раніше не залишає байдужою питання: чим же ми, жінки, відрізняємося від чоловіків? Або ні, чому ж вони, чоловіки, відрізняються від нас, жінок? Чому так важко буває нам зрозуміти одне одного?

У пошуку відповіді на це питання, головне, - не втратити самоіронії. Сьогодні 1 квітня - День радості і сміху. Тож подивимося в цей день одне на одного з почуттям гумору! І посміхнемось одне одному!

Як стверджують дослідники, чоловік і жінка не просто не схожі, вони - абсолютно різні істоти. І справа не тільки в анатомії. Розглянемо, як поводяться чоловіки і жінки в аналогічних ситуаціях.

1. Продукти

Коли жінка збирається за продуктами, вона складає список. Але строго його не дотримується і повертається додому перевантажена до межі.

Чоловік збирається за продуктами тільки тоді, коли в холодильнику залишилася порожня банка з-під пива. Якщо йому скласти список, він купить все строго за переліком, але понад - жодного грамуа.

2. Вихід з дому

Коли чоловік говорить, що він готовий вийти з дому, це означає, що від виходу його відокремлює лише поплескування по кишені з ключами і гаманцем.

Для жінки ті самі слова означають, що їй треба помити голову, випрасувати сукню, підібрати біжутерію, зробити макіяж і покрити нігті лаком.

3. Ванна кімната

У ванній кімнаті чоловіків зазвичай знаходиться 5 предметів: зубна щітка, зубна паста, електробритва або верстат для гоління, лосьйон для гоління і рушник. У ванній кімнаті середньостатистичної жінки знаходиться 437 предметів, більшість з яких звичайний чоловік зможе впізнати.

4. Іграшки

У дитинстві дівчатка люблять гратися ляльками, але чим дорослішою стає дівчинка, тим сильніше її бажання створити справжню сім’ю.

Чоловіки граються іграшками все життя. Чим старшими вони стають, тим дорожчі у них іграшки: автомобіль, міні-телевізор, мобільні телефони, комп’ютери і т.д. Все, що блимає і пищить.

5. Діти

Жінки знають про дітей все: коли з’явився перший зуб, кращих друзів своєї дитини, її улюблені страви, її закоханості, таємні страхи та мрії.

Чоловіки часто плутають вік своєї дитини, не пам’ятають її дня народження, в якому вона класі і т.д.

6. З друзями та подругами

На «холостяцьких вечірках» чоловіки розмовляють про футбол, гроші, політику і про жінок. Люблять прибрехати щодо своїх доходів, з приводу своїй привабливості в очах жінок і з приводу власної значущості на роботі. Всі їхні розповіді, як правило, не відповідають дійсності.

Жінки в своїй жіночій компанії говорять про чоловіків, гроші і ганчірки. Про чоловіків вони говорять лише жорстоку правду, їхні слова часто бувають як вирок. Потім повертаються до своїх чоловіків і живуть з ними як ні в чому не бувало довгі роки.

7. Переживання

Жінки діляться своїми переживаннями з подругами, близькими знайомими та колегами по роботі. Роблять висновок, що всі чоловіки - свині! Після чого впевнено зустрічають завтрашній день.

Чоловік спочатку повинен розслабитися і розчинити свої переживання в алкоголі. Через місяць після розриву він може зателефонувати своїй колишній години в три ночі, щоб повідомити їй, що його рана ще кровоточить, але він готовий пробачити її все. Зазвичай чоловік дуже дивується, дізнавшись, що його вже забули і викреслили зі списку знайомих.

Ось неповний список наших відмінностей. Я нарахувала в ньому сім пунктів. Але є один найголовніший пункт, який переважить всі інші: чим ми схожі? І жінки, і чоловіки хочуть кохати і бути коханими у всі часи. І це їх зближує. Якщо ви трохи посміхнулися, - отже, праця автора не була марною.

Кохання вам і взаєморозуміння!

Переклад українською - «Гармонія»

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Гумор»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.