Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вода пам`ятає про нас все

Наука й освіта 49090 переглядів

Опубліковано - 8.06.2007 | Всі публікації | Версія для друку

Молекулярна структура води
Молекулярна структура води
Останні наукові відкриття повністю змінили уявлення про воду. Учені прийшли до висновку, що вода проявляє себе як жива субстанція.

Вода на Україні відноситься до об'єктів стратегічного значення.

Якщо в столиці люди мало замислюються про це питання, - то в регіонах, де воду подають строго «за годинником» - набагато частіше. А крім того, власне якість води як в регіонах, так і в столиці залишає бажати кращого. Та рідина, яка ллється з наших кранів найчастіше годиться тільки для технічних цілей. Якщо вода має пам'ять, то що пам'ятає та, що тече з наших кранів? Бруд і іржу труб, прогнилі фільтри очищення, мат і лайку водопровідників жеку.

В одній з лабораторій Німеччини стався випадок, що послужив приводом для вивчення нової властивості води. Лаборантка випадково упустила в посудину з дистильованою водою, запаяну ампулу з сильнодіючою отрутою. Не бажаючи афішувати свою помилку, вона залишила її у воді, вирішивши дочекатися, коли всі співробітники підуть, але забула про це. Через тиждень ампулу виявили, а воду піддали ретельному хімічному аналізу - вона виявилася бездоганно чистою. Але про всяк випадок нею вирішили напоїти лабораторних щурів. Через деякий час щури лежали мертвими. Якимсь чином вода прийняла смертельні властивості отрути, не стикаючись з нею.
Зверху, - “відбиток” у воді фрази “Я тебе уб`ю!”, внизу - “Дякую!”
Зверху, - “відбиток” у воді фрази “Я тебе уб`ю!”, внизу - “Дякую!”
Ще один приклад: Південно-східна Азія, 1956 рік.

Закрита лабораторія військового інституту по розробці засобів масового знищення. На одній з багатогодинних секретних нарад, де обговорювалися властивості майбутньої зброї вбивства раптово всім ученим стало погано. Всіх відвезли в лікарню з сильним отруєнням. Проведене розслідування не дало ніяких результатів: окрім води з графинів учені нічого не пили. У лікарняних листах потерпілих так і записали: «причина отруєння - вода!»

Пізніше вченими було доведено, що вода навіть після повного хімічного очищення зберігає інформацію про всі речовини, що знаходилися в ній у вигляді електромагнітних коливань. І ці коливання можуть бути благотворними або такими, що отруюють будь-який організм. Тільки вода в земних умовах може існувати в трьох станах: твердому, рідкому і газоподібному. Вода - податлива субстанція, вона заповнює будь-який об'єм, легко змінює свої контури. Але її фізичний зовнішній вигляд - не єдиний, він змінний. Молекулярна структура води також змінюється. Це відкриття було зроблене на межі XXI століття в Росії і Японії майже одночасно.

Виявилось, що вода складається з супер-молекул, так званих кластерів або осередків, тобто володіє особливою молекулярною шестигранною структурою. Ця структура змінюється, якщо на воду впливати різними способами - хімічним, електромагнітним і... інформаційним. Під цими діями її молекули здатні перебудовуватися, і таким чином запам'ятовувати будь-яку інформацію. Феномен структурної пам'яті дозволяє воді вбирати в себе, зберігати і обмінюватися з навколишнім середовищем даними, які несе світло, думка, музика, молитви або просте слово. Подібно до того, як кожна жива клітина зберігає в собі відомості про весь організм, кожен осередок води здатний зберігати в собі інформацію про всю нашу планетарну систему.

Є думка вчених, що більшість штормів, ураганів, повеней - реакція води на загальне забруднення енергоінформаційного середовища. Так вода повертає нам вкладену в неї інформацію. Випадаючи дощем або збігаючи вниз при таненні льодовиків, вода звільняє себе від інформаційного бруду, даючи людству все новий і новий шанс усвідомити свою роль на Землі.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Наука й освіта»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.