Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Lviv Fashion Week протестували проти ЧФ Росії в Україні, чим налякали Зайцева

Мистецький погляд Регіон: Львівська область 15145 переглядів

Опубліковано - 25.05.2010 10:42 | Всі новини | Версія для друку

Фото - visitlviv.net
Фото - visitlviv.net
23 травня, у третій день Lviv Fashion Week львівська дизайнерка Уляна Барабаш представила свою колекцію у формі театралізованого дійства-протесту.

Моделі під барабанну музику йшли по подіуму до стільця, на якому стояло залізне відро, розмальоване у російський триколір. Підійшовши до нього, вони виймали звідти складених паперових корабликів і викидали із відра. Наприкінці показу, дизайнерка підійшовши, замінила відро з російським триколором – на таке ж відро, тільки з кольорами прапору України, а наступна – маленька дівчинка (донька Уляни Барабаш), замінила на пластмасове відерце з написом "HAL. Halychyna".

Під час цього показу зал залишив російський кутюр’є В’ячеслав Зайцев.

Уляна Барабаш на прес-конференції заявила, що це був "протест проти української влади. І незгода з тим, що вона робить" ( мова йде про угоду щодо продовження перебування ЧФ РФ на території України, - ред.). "У демократичній державі два відра не мають викликати такого резонансу. Я свідома українка. Яка політична ситуація, таке й політичне вирішення".

Уляна Барабаш представила світло небесні штани-галіфе з різним драпіруванням, блузи з декором, а також складного крою "гобеленні" піджаки із рослинним орнаментом та набивним малюнком.

Під час своєї прес-конференції (після кожного блоку показів – проводиться прес-конференція) В’ячеслав Зайцев, зазначив, що вийшов під час показу Уляни Барабаш, оскільки колекція була "глупая і прімітівная".

Нагадаємо, раніше Слава Зайцев схвально відгукувався на роботу Уляни Барабаш (під час шостого відкритого фестивалю "Текстиль і мода", що пройшов у Донецьку 22 червня 2008 р).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.