Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія стягує війська до грузинського кордону

Новини Сакартвело 8950 переглядів

Опубліковано - 30.09.2006 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Міністр внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі
Міністр внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі
Міністр внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі заявив, що Росія розпочала передислокацію своїх армійських частин біля кордонів Грузії.

За словами Мерабішвілі, Росія готується в найближчі дні провести широкомасштабні маневри на Чорному морі. Міністр також стверджує, що Росія перекидає до грузинського кордону частини 58-ї армії, що дислокується на території Північної Осетії. Крім того, глава грузинського МВС повідомив про "певні рухи" на російській військовій базі в районі Ахалкалакі.

"Я нагадую своїм російським колегам, що подібне брязкання зброєю не личить демократичній державі. Такі дії неприйнятні для нас і для мене особисто", - заявив Мерабішвілі.

Грузинський міністр також заявив про те, що російські офіцери, заарештовані у Грузії за обвинуваченням у шпигунстві, справді є винними.

"Ми конкретно змогли довести, що російські офіцери проводили диверсійну діяльність на території Грузії. Кадри, що доводять це, уже передано пресі і були продемонстровані по всіх телеканалах світу. Там ясно видно, як ці офіцери передавали гроші і давали завдання громадянам Грузії. І як вони організовували протизаконні дії в Грузії", - заявив Мерабішвілі.
Росія евакуює своїх громадян із Грузії літаками МНС
Росія евакуює своїх громадян із Грузії літаками МНС
Посол Росії в Грузії В’ячеслав Коваленко назвав відеоматеріали, що нібито доводять провину російських офіцерів, фальшивкою. За його словами, записи були змонтовані.

27 вересня грузинська поліція затримала 5 російських військових, а також 11 громадян Грузії. Пізніше один з росіян був відпущений, а іншим висунули офіційні обвинувачення в шпигунстві. МЗС РФ обвинуватив Грузію в провокації і виступив з вимогою негайно звільнити затриманих.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.