Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибух влаштували прихрамові ділки, а міліція влаштувала несанкціонований допит керівників запорізької “Свободи”

Кримінал Регіон: Запорізька область 7416 переглядів

Опубліковано - 2.08.2010 19:45 | Всі новини | Версія для друку

Головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював у храмі
Головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював у храмі
Всеукраїнське об’єднання “Свобода” розцінює проведення МВС несанкціонованих допитів керівництва Запорізької “Свободи” щодо теракту у Свято-Покровському храмі як брутальний тиск на єдину дієву опозиційну національну політичну силу.

31 липня 2010 року о 17-30 троє представників Запорізького обласного управління МВС намагалися без повістки забрати на допит члена обласного комітету Запорізької "Свободи" Віктора Бороненкова, повідомляє прес-служба ВО Свобода.

Після того як він відмовився їхати до відділку без повістки, Віктору Бороненкову задали декілька запитань на місці. Найбільше міліціянтів цікавило з якого часу Віктор Бороненков перебуває у "Свободі", де він був під час вибуху та чи не може він сказати, хто міг бути організатором вибуху?

Того ж дня о 18-ій годині представники МВС намагалися незаконно потрапити до квартири голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Віталія Подлобнікова та взяти свідчення.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" сподівається, що допити її представників пов’язані з ключовою версією слідства – причетністю до теракту ФСБ Російської Федерації. Адже саме таку версію подій напередодні в інтерв’ю журналістам висловив очільник Запорізької "Свободи" Віталій Подлобніков.

Події в Запоріжжі дуже схожі на відомі вибухи у Москві в 1999 році, організовані російськими спецслужбами заради приходу до влади Владіміра Путіна. Схоже, подібний шлях для духовної окупації України обрав і гебіст Владімір Ґундяєв ("патріарх Кіріл"), останній візит якого в нашу країну зазнав ганебного фіаско.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" вимагає від МВС України та інших силових структур припинити політичний тиск на свободівців. Спроби прив’язати до подій в Запоріжжі українських націоналістів чи представників українських традиційних церков є брутальною провокацією, кінцевою метою якої є знищення традиційних українських церков та націоналістичного руху задля втілення в життя маячливої концепції "русскава міра".

"Свобода" вимагає, щоб у цій справі були допитані усі агенти та представники російських спецслужб, які перебувають на території України.

Вибух у запорізькому соборі влаштували шахраї, які працювали в храмі, щоб налякати батюшку?

Вибух у запорізькому храмі влаштували два шахрая, які під виглядом священнослужителів наживалися на прихожанах, що приходили до собору, повідомляє "РепортерUA" з посиланням на джерело в правоохоронних органах Запоріжжя.

- Коли батюшка собору дізнався про подібне шахрайство, він спробував покарати їх і прикрити шахрайський бізнес в соборі. В помсту шахраї влаштували вибух. Можливо, мета була налякати, та ось тільки з вибухівкою переборщили. Зараз ці дві людини затримані, - розповіло джерело.

В свою чергу, «Комсомольська правда в Україні», посилаючись на власне джерело в правоохоронних органах повідомила, що головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював в храмі.

За інформацією джерела, паламар займався збором пожертвувань для Свято-Покровського храму і привласнив частину коштів. За словами міліції, молодий чоловік щомісяця ставав «багатше» приблизно на 7 тисяч гривень, повідомляє Focus.ua. Після того, як злодія викрили, його вигнали. Тому, за версією міліції, саме в нього був і мотив і інтерес в особистій помсті настоятелям храму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.