Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Заукраїнців повикидали з виборчкомів, бо вони хотіли рахувати бюлетені

Вибори-2010 Регіон: Тернопільська область 13224 перегляди

Опубліковано - 31.10.2010 11:02 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Заукраїнців повикидали з виборчкомів, бо вони хотіли рахувати бюлетені
Хроніки вільного вибору. Заукраїнців повикидали з виборчкомів, бо вони хотіли рахувати бюлетені
Партія «За Україну!» заявляє, що у Тернополі її представників виключають зі складу дільничних виборчих комісій за вимогу перерахувати кількість доставлених бюлетенів.

Як повідомив кореспонденту УНІАН представник партії «За Україну!», депутат обласної ради Степан Барана, підставою стало рішення ТВК щодо виключення з дільничних комісій представників від партіїї та представників від кандидата на міського голову Романа Ззаставного.

Це рішення ТВК, за даними Барани, датоване заднім числом.

«Спостерігачів та членів ДВК від нашої партії за вимогу перерахувати бюлетені для голосування просто викидають з приміщень дільничних комісій за допомогою нарядів міліції. Такі інциденти уже мали місце на дільницях №38 та №39», - стверджує Барана.

Він висловив переконання, що «готуються масштабні фальсифікації, оскільки на дільниці завезено збільшені тиражі бюлетенів, надруковані видавництвом «Збруч».

За його словами, з приводу неправомірного виключення членів партії зі складу ДВК представники партії «За Україну!» звернулися із скаргами до ТВК та прокуратури.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.