Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. У Ірпені упіймали бердянських “карусельників”

Вибори-2010 Регіон: Київська область 9646 переглядів

Опубліковано - 31.10.2010 17:23 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. У Ірпені упіймали бердянських “карусельників”
Хроніки вільного вибору. У Ірпені упіймали бердянських “карусельників”
В Ірпені виявили групи людей із Бердянська Запорізької області, які їздять на автомобілях по виборчих дільницях, та намагаються проголосувати.

Про це повідомив голова Київської обласної організації партії «За Україну!» Євген Жовтяк, передає прес-служба партії.

За його словами, одну з таких груп було заблоковано на дільниці №4 в Ірпені. «Усі вони мають бердянську прописку. Ці люди намагалися отримати бюлетені від члена ДВК, який представляє в комісії провладну партію», - сказав Євген Жовтяк.

«Нам вдалося зафіксувати цей випадок на відеокамеру і запобігти порушенню. – повідомив Євген Жовтяк, - Інші групи з Бердянська намагається отримати бюлетені і на решті дільницях в Ірпені, але за ними їздять спостерігачі від партії «За Україну!», які все фільмують і не дають їм змоги незаконно проголосувати».

Загалом, станом на 14-ту годину на гарячу лінію штабу партії «За Україну!» надійшло 754 підтверджених факти порушень виборчого законодавства по всій Україні.

Найбільш поширеним порушенням є відсутність в місцях голосування інформації про кандидатів в депутати від партії «За Україну!».

Також спостерігаються факти не допуску наших спостерігачів до місць голосування. На виборчих дільницях фіксуються факти наявності зайвих виборчих бюлетенів, навмисного псування бюлетенів, незаконного виключення представників партії зі складу виборчих комісій, затримки з відкриттям виборчих дільниць.

Представники партії «За Україну!» продовжують фіксувати порушення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.