Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свободівці фіксують рекорд “швидкісного” переміщення протоколу ТВК до ОВК

Вибори-2010 Регіон: Київська область 10999 переглядів

Опубліковано - 4.11.2010 20:16 | Всі новини | Версія для друку

Свободівці фіксують рекорд “швидкісного” переміщення протоколу ТВК до ОВК
Свободівці фіксують рекорд “швидкісного” переміщення протоколу ТВК до ОВК
З 9-ї ранку до 17 голини вечора автівка, яка везе протокол до столиці так і не змогла здолати 80 кілометрів відстані від Білої Церкви.

4 листопада 2010 року близько 9-ї ранку автомобіль зі зведеним протоколом голосування на виборах депутатів Київської обласної ради виїхав з Білої Церкви до Київської обласної виборчої комісії. Станом на 17-00 автомобіль так і не доїхав до ОВК попри те, що відстань від Білої Церкви до Києва становить лише 80 км, повідомляє прес-служба партії.

"Свобода" допускає два варіанти розвитку подій – або автомобіль разом з протоколом викрадений політичними зловмисниками за посібництва голови виборчої комісії. У такому разі необхідно оголосити у національний розшук голову Білоцерківської міської виборчої комісії.

Або, що найімовірніше, голова Білоцерківської міської виборчої комісії разом з протоколами доїхав до столиці, але попри вимогу законодавства відвіз протокол не до обласної комісії, а до облдержадміністрації, де під диктовку очільника ОДА "регіонала" Присяжнюка малює результати виборів, потрібні для становлення режиму Януковича на Київщині.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" направило заяву до правоохоронних органів із вимогою притягнути до кримінальної відповідальності голову білоцерківської виборчої комісії за фальсифікацію виборів.

Довідка. "Свобода" вже заявляла про тотальний виборчий грабунок у Білій Церкві. Так у місті результат голосування за "Свободу" до Київської обласної ради у зведеному протоколі Білоцерківської міської виборчої комісії на 5 тисяч голосів менший за той, який отримала "Свобода" згідно з протоколами ДВК з мокрими печатками (у зведеному – 1,5%, по протоколах ДВК – 9,1%).

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє про тотальну фальсифікацію результатів голосування 31 жовтня 2010 року у Київській області та вимагає негайно заарештувати голів Переяслав-Хмельницької міської та районної виборчої комісій та Білоцерківської міської виборчої комісії.

Також "Свобода" вимагає звільнити голову Київської обласної державної адміністрації Присяжнюка за незабезпечення конституційного права громадян на вільне волевиявлення та чесний підрахунок голосів, заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник під час прес-конференції щодо фальсифікації виборів, котра відбулася 4 листопада 2010 року у холі обласної виборчої комісії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.