Аратта - На головну

21 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Одесі знову розпочалася політична стрілянина

Кримінал Регіон: Одеська область 6683 перегляди

Опубліковано - 6.01.2011 12:10 | Всі новини | Версія для друку

В Одесі знову розпочалася політична стрілянина
В Одесі знову розпочалася політична стрілянина
5 січня в Одесі невідомий застрелив бізнесмена і політика Олександра Коробчинського.

Як повідомив Центр громадських зв`язків УМВД України в області, невідомий зловмисник здійснив чотири постріли в сквері Пале-Рояль, біля будинку лідера Партії промисловців і підприємців України, коли той виходив із автомобіля о 19.30.

Дві кулі калібру 9 міліметрів потрапили в живіт. Коробчинському було зроблено хірургічну операцію в одній з приватних клінік.

Однак, як повідомив співробітник ЦГЗ Володимир Шаблієнко, Коробчинський від отриманих поранень помер.

За даними міліції, на місці злочину знайдені також недопалки - кілер довго чекав політика і бізнесмена неподалік його будинку. Це зафіксовано і камерою спостереження, встановленою на одному з сусідніх будинків. Припускають, що постріли зроблені з пістолета системи Макарова.

Народний депутат України Юрій Кармазін вважає, що при розслідуванні вбивства в Одесі 41-річного голови Партії промисловців і підприємців України Олександра Коробчинського має бути відпрацьована політична версія цього злочину.

Про це він заявив сьогодні в інтерв`ю УНІАН.

«Одесити мають право знати і робити відповідні висновки з того, що відбувається сьогодні в їхньому місті", - сказав Кармазін.

Він нагадав, що «Коробчинський брав активну участь у політичному житті Одеси, балотувався минулої осені в мери міста. Безперечно, мав також ідеологічних суперників з так званої партії влади, котра зараз зайняла кабінети на Думській площі і проспекті Шевченка».

Генеральний прокурор і глава МВС України повинні взяти під контроль розслідування вбивства лідера ПППУ Коробчинського, підкреслив Кармазін.

Довідка. Коробчинський народився 9 серпня 1969 року в Києві. З 2002 по 2010 рр. він був депутатом Одеської міськради. З 2003 обіймав посаду президента промислово-будівельної групи "Інтобуд". 7 листопада 2009 року був обраний головою Партії промисловців і підприємців України. На виборах 2010 року балотувався на посаду мера Одеси і посів третє місце. У сім`ї Коробчинських четверо дітей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.