Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У метро у Мінську стався вибух. Є загиблі

Надзвичайна подія 9264 перегляди

Опубліковано - 11.04.2011 21:41 | Всі новини | Версія для друку

У метро у Мінську стався вибух. Є загиблі
У метро у Мінську стався вибух. Є загиблі
Сьогодні приблизно о 17 годині у центрі Мінську, на станції метро “Жовтнева” стався вибух.

Жертвами вибуху стало не менше п’яти людей, повідомляє Reuters із посиланням на джерело в поліції. Також є інформація про десятки постраждалих.

У Twitter інтернет-користувачі, посилаючись на очевидців пишуть про те, що вибухом був пошкоджений ескалатор.

Агентство Інтерфакс зазначає, що у момент вибуху на станції “Жовтнева” знаходилося два потяги, в одному з вагонів вибило скло.

За даними Інтерфаксу, який посилається на очевидців, постраждало близько п’ятдесяти осіб. На місці пригоди знаходиться більше 20 машин оперативної служби.

Досі надходить суперечлива інформація про те, де саме прогримів вибух. “Ехо Москви” повідомляє із посиланням на ІТАР-ТАРС, що вибух стався в переході між станцією “Жовтнева” і “Купалівська”. Повідомляється, що на місці вибуху утворилася велика воронка.

РІА Новости зазначають, що центральне телебачення Білорусі показало перші кадри пригоди на станції “Жовтнева”. Глядачам були показані відеозаписи камер спостереження у метро. На них видно момент вибуху.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко поінформований про надзвичайну ситуацію, яка сталася в мінському метро. Найближчим часом він проведе екстрену нараду. На місці пригоди зараз знаходяться міністри внутрішніх справ, охорони здоров’я, інформації, мер Мінська, начальники усіх підрозділів міліції і КДБ Мінська.

Зараз вхід у метро оточений, станція не працює ні на вхід, ні на вихід. За декілька хвилин від станції від’їхало шість машин швидкої допомоги.

Лукашенко повідомив, що при вибуху в метро загинули 11 людей

Президент Білорусі Олександр Лукашенко не виключив, що вибух в мінському метро організований "ззовні", але вимагає перевірити всі військові склади з боєприпасами, повідомляє РІА "Новости". Лукашенко повідомив, що при вибуху у понеділок в мінському метро загинули 11 чоловік, близько 100 звернулися по меддопомогу.

"Я не виключаю, що нам могли цей "подарунок" завезти ззовні. Але нам треба подивитися і в себе", - заявив президент на нараді у зв`язку з вибухом. "Ви повинні реально перевірити всі склади на наявність боєприпасів і вибухівки, чи все на місці і чи скрізь належним чином охороняється", - звернувся президент до міністра оборони.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.